HepsiEvcil.com
Köpek
Köpek Fotoları
Köpek Üyelerimiz
Eş Arayan Köpek Üyelerimiz
Köpek Forumlar
Kedi
Kedi Fotoları
Kedi Üyelerimiz
Eş Arayan Kedi Üyelerimiz
Kedi Forumları
Kuş
Kuş Fotoları
Kuş Üyelerimiz
Eş Arayan Kuş Üyelerimiz
Kuş Forumlar
Akvaryum
Akvaryum Forumlar
Afrika Ciklet Balıkları Forumu
Amerika Ciklet Balıkları Forumu
Bitki Akvaryumu Forumu
Satılık Akvaryum Malzemeleri Forumu
Sürüngen
Sürüngen Forumları
Iguana Forumları
Kaplumbağa Forumları
Tüm Forumlar
Misafir
Üye Olmak Ister misiniz ?
Üye Giriş
Şifre Hatırlat
Güvenlik Kodu İle Şifre Hatırlat
E-Posta Onaylama
Anasayfa
Forumlar
Kuş Forumları
Muhabbet Kuşları
Muhabbet Kuşları
KAPATIYORUZ!!!
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLAR SEVGİ VE SAYGILARIMI DİLİERİM. Murat KAPLAN GSM:
🔒 Üyelere Özel
MSN:
🔒 Üyelere Özel
RESİMLER İÇİN:
🔒 Üyelere Özel
ilan no:31243507 NOT:FİYATLAR SONDUR VE TAKAS YOKTUR.KARGO ÜCRETİ ALICI ÖDER ŞEKLİNDEDİR. GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK BAŞLAYACAĞIM YENİ İŞİMDEN DOLAYI ÜRETİMİMİ KAPATIYORUM VE ELİMDE BULUNANLARI SIRALIYIM SİZLERE; *27 ÇİFT SAFKAN HOLLANDA MUHABBET KUŞU HEPSİ YA YUMURTA YADA YAVRULU SADECE 1 ÇİFTİ 150TL *5 ÇİFT BİLEZİKLİ SHOW JUMBO HEPSİ YUMURTALI YADA YAVRULU 1 ÇİFTİ SADECE 350TL *3 ÇİFT CENNET PAPAĞANI YUMURTALI 1 ÇİFTİ SADECE 200TL *1 ÇİFT SULTAN PAPAĞANI YUMURTALI SADECE 250TL *2 ÇİFT KANARYA 1ÇİFT MALTA:120TL 1ÇİFT ALTINBAŞ LİZARD:200TL *6 ADET 5KATLI 10GÖZLÜ MUHABBET ÜRETİM KAFESİ HER 10GÖZ YANİ 1 RAF SADECE 250TL *2 ADET 4KATLI 8GÖZLÜ MUHABBET ÜRETİM KAFESİ HER 8GÖZ YANİ 1 RAF SADECE 175TL *1 ADET 5KATLI 5GÖZLÜ PAPAĞAN ÜRETİM KAFESİ (YUVALARI KAFESE MONTELİ)SADECE 250TL *1 ADET 5 KATLI 15 GÖZLÜ BÜLBÜL-KANARYA-SAKA ÜRETİM KAFESİ (15 ADET YUVA KAFESE MONTELİ) SADECE 350TL *60 ADET PVC AVRUPA SÜRGÜLÜ YUVA TANESİ SADECE 5TL
Yanıtlamak için giriş yapın
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.
Giriş Yap
Üye Ol
Bu site çerez kullanmaktadır.
Çerez Politikası
ve
Gizlilik Politikası
'nı inceleyebilirsiniz.
Anladım