Ücretsiz Köpek Verenler

acil yetişkin dişi dogo arjantin
slm mrblr arklr elimde yetişkin dişi dogo vardır biraz rahatsız fırsatını bulup klinige gidememdım fakat cok komik bir rakam vermek istiyorum 3 cift muhabetle de takas düsünülür

🔒 Üyelere Özel bu adresi ekleye bilirsiniz ekleyin resim atim pendik istanbul

MSN de ekldim resimleri görebilirmiyim onurpasa_77@hot

slm uyumsal bende de 4 aylık sultan papağanı var eğer düşünürsen takas yapabiliriz.wildpirates@hotmail

KArdeşim sana 2 adet profesyonel kanarya versem köpeği alırmıyım?kanaryalar her sartta gürültüde dahi ötmeye alıştırılmıştır düşünürsen 🔒 Üyelere Özel tel numaram ben ankaradayım

karderşim ben ciddi alıcıyım 🔒 Üyelere Özel bi çaldır görüşelim.

uyumsal yazdı :
slm mrblr arklr elimde yetişkin dişi dogo vardır biraz rahatsız fırsatını bulup klinige gidememdım fakat cok komik bir rakam vermek istiyorum 3 cift muhabetle de takas düsünülür

slm aradasım köpegın hala duruyorsa ben almak ıstıyorum elımde taklacı güvercinlerim var değişmek istersen ben alabılırım

uyumsal yazdı :

slm aradasım köpegın hala duruyorsa ben almak ıstıyorum elımde taklacı güvercinlerim var değişmek istersen ben alabılırım

uyumsal yazdı :

ara görüselım yada carı at ben arıyım 🔒 Üyelere Özel

uyumsal yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın