Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

denizli budur safkan - 2.sayfa

arkadaslar denizli horozları üzerine bircalısma yapmaktayızbu nedenle denizliden ve lalahandan toplam 800 adet civarı yumurtageririp cıkardık. elimizde fazladan 4 aylık horozlarımız bulunmaktadır. isteyen arkadaslara temin ederim. karadeniz tarafına zamanı uygun gelirse kendim götürebilirim merzifona kadar tr de her yere gönderilir. 05419292525 ata çıkım tarihleri: 04.06.2010

img

pitbull_ata

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MESUT BEY KARDEŞİM.BENDEN UCUZA HOROZ İSTEYEN MERAKLILARA VERMEK VE DE ATA BEY KARDEŞİMİZE DE YARDIMCI OLMAK AMACI İLE ELİNDEKİ HAYVANLARI DEĞERLENDİRMEYİ DÜŞÜNDÜM.DEDİĞİN FİATLARA VEREMİYORUZ .ARTIK HERKESTE DENİZLİ HOROZU VAR.

img

denizlici

16 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EMRAH BEY BENDE PROJE YOK AMA DENİZLİ HOROZLARIMIN SOY KÜTÜĞÜ VAR.2010 YILI İÇİN ÇEŞİTLERİM BOL. BEYAZ-KIRMIZI-SİYAH-GÜMÜŞ DENİZLİLER VE KOSOVA HOROZU 60 SN ÖTEN-MİNYATÜR SULTAN-SERAMA-GERZE-HİNT ÇEŞİTLERİM VAR....ATA BEY SİZE YARDIMCI OLACAĞIM AMA RESİMLERİ BANA ULAŞTIRMANIZ LAZIM. HAYIRLI SATIŞLAR

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bu denizlici denen şahısa dikkat kendini her yerde banker diye tanıtıp aklı sıra kendine saygın bir yer edinmek istiyor toplumda milletin malını ucuza kapatıp burda 10 katı fiyatlara satar aklı olan bu şahıstan alış veriş yapmaz en ufak örnek işte bu ilandır sizde görüyorsunuz işte ne kadar kalpazan biri olduğunu bu adamın her haraketi yapmacıktır gerçekte burda yazdığı gibi hiçte deildir safkan denizli alıcak arkadaşlar denizliden almalarını tavsiye ederim yada devlet üretme çiftliklerinden alsınlar vede böylece bu ve bunun gibi simsarlarda piyasadan silinirler 5 katı fiyatlara hayvan satamazlar saygılar

img

nemati

14 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın NEMATİ nikli arkadaşım.siz beni tanıyormusunuz.kendimi tanıtayım.YAPI KREDİ BANKASI ADAPAZARI ŞB.emekli MD.YÜM.adım AHMET ORHAN..nikim DENİZLİCİ.bu sitenin eski üyesiyim.1950 doğumluyum.SAKARYADA yım.en eski DENİZLİ ciyim.telefonum.0532.6213600 dı[email protected] adresim. gelelim sana...sen kimsin.adres.telefon.msn i sen de yaz görelim ve seni tanıyalım.daha 2.ci msejında beni karalamaya çalışıyorsun.çok ayıp.günahıma girdin.MESUT E kardeşim 35 e alıp 200 e satarsın diye yazdıysa sen bundan ne çkardın anlayamadım.hiç kimsenin rızası olmadan malını almam.kaldı ki ben DENİZLİ HOROZU üreticisiyim.amacım meraklılara ulaştırmak ve edindirmektir.kal sağlıcakla.....

img

denizlici

ÖZEL MESAJ

arkadaslar beni kimsenin nasıl olduğu olmadığı bağkamıyor ben bu fiyattan satıyorum işine gelen 1000 tl ye satar işine gelende 10000 tl ye alır ilanı kirletmeyin bu piyasada toy değilim al güşüm ver gülüm okadar

img

pitbull_ata

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MESUT BEY KARDEŞİM.BENDEN UCUZA HOROZ İSTEYEN MERAKLILARA VERMEK VE DE ATA BEY KARDEŞİMİZE DE YARDIMCI OLMAK AMACI İLE ELİNDEKİ HAYVANLARI DEĞERLENDİRMEYİ DÜŞÜNDÜM ATA BEY KARDEŞİMİZE BAYAA YARDIMCI OLMUŞUN AHMET ABİ,AYRICA ATANIN ELİNDEKİ HAYVANLARI BAYA İYİ DEĞERLENDİRMİŞSİN :) BORSA BİLE BU KADAR KAZANDIRMIYOR :)

img

mesut_e

17 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

MESUT E kardeşim 35 e alıp 200 e satarsın diye yazdıysa sen bundan ne çkardın anlayamadım.hiç kimsenin rızası olmadan malını almam.kaldı ki ben DENİZLİ HOROZU üreticisiyim.amacım meraklılara ulaştırmak ve edindirmektir.kal sağlıcakla..... AHMET ABİCİM BEN SADECE BU KONUYA DİKKAT ÇEKTİM,DENİZLİ ÜRETİCİSİ İSEN NEDEN UCUZA ALIP PAHALIYA SATIYORSUN O KONUDA ŞÜPHELERİM VAR,MERAKLILARA NE KADAR ULAŞTIRDIGINI AÇIKÇASI ÇOK MERAK EDİYORUM ,ZENGİN MERAKLILAR DESEK ÇOK DAHA DOĞRU OLUR BENCE.

img

mesut_e

17 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

oh valla ne güzel 30 tl al 200 tl ye sat ben vatandaşlık görevimi yapıpta bir kez daha senden hayvan alıcak arkadaşlara bir uyarıda bulunmak istiyorum arkadaşlar bu şahısa kanmayın inanmayın bu vatandaş köylerden 20 tl ye aldığı hayvanları burda 200 tl gibi yüksek fiyatlarla satıyor hemde kırma hayvan satıyor gerçek denizli alıcak arkadaşlar denizliden merkezinden alsınlar yada devlet üretme çiftlikleri var ordan alabilirler böyle piyasa simsarlarından alış veriş yapmazsak bunların hepsi tarihe karışıp yok olucaktır işte herkes görsün bunun gerçek yüzünü burda 30 alıp 200 e satıyor gerisini siz düşünün kimbilir 1 yılda kaç masum vatandaşa hayvan sattı bu fiyatlata kazandığı paraları siz düşünün, ATA kardeş sanada hayırlı işler keşke herkes senin gibi normal fiyatlarla satış yapsada tüm hobicilerin elinde denizli olsa sana hayırlı satışlar kardeş

img

nemati

ÖZEL MESAJ

Ahmet bey yine kendi reklamını yapmışsın sana hayırlı işler.Bırakın bu masalları yok soy kütüğü varmış.Ben daha 60sn öten horoz görmedim kimileri video yüklüyor 30sn ötüyor diye.Birde bakıyorsun horozun ağzı açık ses seda yok böyle ötüyorsa bir şey diyemem.

img

ekaradeniz

18 yıl 2 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

madem var 60 saniye öten horozun neden atmıyorsun buraya video herkes görsün klavye başında atıp tutmaya benzemez bu işler idda ediyorsan ispatlıcaksın ama sen bunada şimdi mana bulursun yok horozlarım tüyde yok daha yaşını almamış nasıl olsa sende yalan bol

img

nemati

ÖZEL MESAJ