Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ÜCRETSİZ-11 AYLIK-DİŞİ-SAFKAN GOLDEN-EĞİTİMLİ-İZMİR
Bundan 9.5 ay önce eşimle birlikte çok severek aldığımız 11 aylık dişi golden yavrumuz Angel`ı bir iki ay içinde iş ile ilgili sebeblerden dolayı başka şehire taşınmak zorunda kalacağımızdan ve kiraya cıkacağımız için üzülerekte olsa vermeyi düşünüyoruz,herhangi bir maddi çıkar beklemiyoruz kızımızı eşyaları ile birlikte ücretsiz vereceğiz fakat alacak kişinin bizden daha iyi bakması tek beklentimiz.Başlangıçta alırken ömrünün uzun olması yıpranmaması için 7 aylıkken kısırlaştırdık bu onun daha sakin bir yapıda olmasını sağladı son derece insancıl psikolojik açıdan son derece mutlu bir köpek bu güne kadar ne bir insana nede kendi cisine en ufak bir saldırganlık bile göstermedi kendisine sevgi gösteren herkese kolayca uyum sağlayıp benimseyebiliyor cinsinin getirdiği özelliklerden dolayı oyuna ve eğitime her zaman açık.Gel,otur,bekle,el ver,topu getir komutlarını son derece iyi biliyor,düzenli olarak dışarı çıkarıldığında tuvalet eğitimi konusunda hiç bir sorunu yok. !!!Sahiplenecek kişinin İzmir ve civarından olması ve bahçeli bir evinin olması bizim için öncelik sebebidir!!! aramayı düşünen kişilerden ricamız sahiplenecekleri köpeğin çok özel bir köpek olduğunu bilmeleri kesinlikle ticari bir amaç uğruna sahiplenmek istememeleri (ki zaten kızımız kısır)ona ömrü boyunca bizim verdiğimizden daha fazlasını verebileceklerini inanıyorlarsa aramalarıdır.irtibat için 0 538 982 32 12 numaralı telefonu arayabilir yada sms gönderebilirsiniz geri dönüş yapılacaktır. angelin 3 ay önce çekilen orjinal resmi için http://yfrog.com/05sany0810j not:talep edilmesi durumunda mail adresine daha fazla resim gönderebiliriz.
arkadaşlar öncelikle yoğun ilgiye teşekkür ederim şimdilik kızımızı vermeyi düşünmüyoruz ama izmirde ikamet edip bahçeli evde bakma imkanı olan aileler varsa arasın yada sms atsınlar mutlaka değerlendirilecektir.
ben izmirde yasıyorum. Red_dewil_35.5@hot ekleyn konusalm
Merhaba az önce aramıştım sizi. Daha ayrıntılı anlatmak istedim ancak ulaşamadım. Babam ve annem emekli müzik öğretmeni. Babam dokuz eylül üniversitesi piyano bölümünden emekli oldu. Evimiz Buca`da zemin kat ve bahçeli. Ev bize ait. Şartlar çok uygun isterseniz kendiniz de gelip görebilirsiniz. köpekleri cok seviyoruz.eğer vermekte kararlıysanız onu gerçekten sahiplenmek istiyoruz. teşekkürler.
Sayın angel67 öncelikle selamlarımı sunarım. Ben Bergama ilçesinde kendime ait 2 katlı ve bahçeli bir evde yaşıyorum. Nişanlıyım ve nişanlım ile birlikte tam bir köpek hastasıyız, yakında evleneceğiz. İkimizde memuruz. Daha önce nişanlımın goldenı vardı. Ancak yaşlandığı için eceliyle öldü. Ölümü bizi çok etkiledi. çok alışmıştık. Angel`a iyi bir aile olabileceğimizi ve iyi bir bakım sağlayacağımızı düşünüyoruz. Eğer ki bizi uygun görürseniz ve angeli bize verirseniz her zaman durumu hakkında bilgi alabilir isterseniz de görebilirsiniz. Telefon numaram 05059018007. Angela uygun bir aile olduğumuzu düşünürseniz bizi bilgilendirirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim düşündük ve tayin sonrasını beklemeye karar verdik eğer şartlar uygun olmazsa elbette kızımız için daha iyi bir yer bakmaya devam edeceğiz şimdilik ilan iptal olmuştur değişiklik olduğu takdirde yine buradan duyuracağım saygılar.
arkadaşlar ilan tekrar aktiftir.Yalnız arayacak olan dostlardam ricam önceliğimizin izmir civarı ve gerçekten bakmaya müsait bir bahçeye sahip bir evi olanların aramasıdır.elbette diğer dostlarında aramalarında ve durumlarını anlatmasında bir sakınca yoktur mutlaka değerlendirilecektir. irtibat için 0 532 446 89 30 0 538 982 32 12
merhba dünden beri ilanınıza grip bakıorm ben aywalıkta yasıormm birinci katta bahceli ve balkonu olan bi ewimz var ailemle birlikte yasıormm daha öncede köpek besldm yarın müsait olursanız sizi arıcam persembe günüde izmre gelicem umarım anlasırzz.. iyiaksamlar görüşmek üzere:)
merhba dünden beri ilanınıza grip bakıorm ben aywalıkta yasıormm birinci katta bahceli ve balkonu olan bi ewimz var ailemle birlikte yasıormm daha öncede köpek besldm yarın müsait olursanız sizi arıcam persembe günüde izmre gelicem umarım anlasırzz.. iyiaksamlar görüşmek üzere:) ----------------------------------------------------------------- ilginize teşekkürler bekleriz tabiki ararsanız görüşelim sizede ii günler.
Merhaba. Kızınız Angel`i sahiplenmek isterim. Muğla`da ikamet ediyorum. Kendime ait 3 dönüm bahçe içerisinde müstakil evim var. Ancak benden önce size mesaj bırakmış olan Ayvalık`lı arkadaşımıza duyulması gereken saygı gereği onun almaması durumunda Angel`a talibim. Eğer onu sahiplenmem mümkün olabilirse Muğla`ya getirmek istiyorum. Kendim birkaç ay öncesine kadar İzmir`de ikamet etmekte idim ancak şu an tayin olarak Muğla Üniversitesi`nde çalışmaya başladım. Kardeşim şu anda halen İzmir`de ikamet etmekte ve bu hafta sonu Muğla`ya gelecekler. Ayvalık`tan gelen arkadaşın almaması durumunda bana sadece bir çağrı atmanız yeterli. Ben ianınızda vermiş olduğunuz numarayı telefonuma kaydettim. Size hemen dönüş yaparım. En geç cuma akşamı da kardeşim gelip Angel`ı teslim alarak kendi şahsi arabalarında konforlu bir seyahat sonunda Muğla`ya getirebilir :). Kabul etmeniz durumunda Angel`ın yeni yuvası olacak evimin fotoğraflarını aşağıda vermiş olduğum mail adresine bir mesaj atarak isteyebilirsiniz. Zevkle size gönderebilirim. Biraz uzun oldu ama benim durumum bu. Ayvalık`tan gelen arkadaşın almaması durumunda Angel`ı sahiplenmek istemekteyim. Saygılarımla. Bülent Ölmez 0 555 3101586 [email protected]