Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

MUHABBET KUŞUNDA GÖZ İLTİHABI

ARKADAŞLAR MUHABBET KUŞUMUN GÖZÜNÜN ETRAFINDA İLTİHAPLANMA OLUŞTU. GÖZ ETRAFI BALON GİBİ ŞİŞTİ. BUNA NE YAPMAM GEREKLİ ACABA? YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

img

ali_burak

17 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hafif ılık çay posasına pamuklu bi bez batır ama üzerinde çay tanesi kalmamasın bununla her sabah kusunun gözünü acıtmadan bastırmadan sil bikaç gün içerisinde sorunun çözülecektir...

img

gokhankuscu84

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Gökhan bey ben geçen ayın 18`de iki çift yumurtalı muhabbet kuşu aldım.ordaki kafesleri yanyanaydı evdede aynı şekilde düzen kurdum.Çiftlerin biri yumurtdan kalktı 5 günlük bir aradan sonra ve oturmamaya başladı.diger çift ourdu ve şimdi yavruları var.Diger dişinin erkegi sürekli kur yapıyor yem vermeye çalışıyor dişiye dişide alıyor erkek çok yaklaşında döver gibi gaga atıyr.Dişi ötüyor bezen erkege oda yem veriyor nerdeyse 15 gündür dger yumurtalardan kalkalı hiç çiftleşmediler.Tekrar yumurtlamaları iççin ne yapmayalıyım hocam öneriniz çok önemi teşekkür ederim

img

mehmetemininal

14 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

terramycin göz melhemi2tl eczaneden al ve kusun gozune sur aynı sorunla benım ispinozda karsılaştım faydalı oldu

img

derveze

16 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ