Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
yavru golden atıyorum 150 tl
Ankarada oturuyorum. Daha önce aynı cins köpek beslediğim için bakımı konusunda şüpheniz olmasın.. Yavru, dişi bir golden retriever arıyorum. 150 TL ye kadar ödeme yapabilirim. İlgilenenler mesaj atabilirler..
güncelll
merhaba istanbul dan yazıyorum bizim 2010 ocak 20 doğumlu golden retriever cinsi kızımız var aşıları yapılmıştır.çok sevimli ve sevgi dolu bir köpek temel komutları bilmektedir.tuvalet alışkanlığı kazandırılmıştır.uzun mesaili çalıştığım için ona vakit harcıyamıyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum.çok duygusal ve akıllı bir köpektir.onu gerçekten sahiplenip evinizin kapısını açarsanız benim ile irtibata geçebilirsiniz.gülçin talay 0533 601 19 31 hiçbir şekilde para istemiyorum.sadece ona bakabileceğinizi bilmek bana yeter.
talay bey ben kızınıza çok iyi bakabilirim eklerseniz görüşelim [email protected]
bulamadıysanız 10.07.2010 dişi aşılarının tümü yapılmıştır
6 aylık golden cinsi dişi köpeğimiz var. Haskan kuru mamayla beslendi.Bakımlı, sevimli bir köpek iyi bakacak birini arıyoruz. Tüm aşıları yapıldı. isterseniz; [email protected] adresinden irtibata geçebiliriz