Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ücretsiz golden yada labrador yawrusu arıyorum iyi bakılacagından emin olunuz lütfen..
Golden yada Labrador yawrusu arıyorum, yanlız bunun ticari faaliyete dönüşmesine karşıyım ne kendim satabilirim nede bi ücret karşılında satın alırım çünkü hawywansewerlik bu olmamalı görüşündeyim, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sewinirim. Ewim müstakil, doğayla iç içe bir mühittedir İstanbul _Beykoz da oturmaktayım..En kıza zamanda bir ewlat edinmek istiyorum,bu konuyla ilgili bana ulaşabileceğiniz ietişim bilgileri .. .. [email protected] ve 0543 931 28 54 /0531 306 36 83.. İlginiz icin şimdiden tşk ..
merhaba istanbul kartaldan yazıyorum hala kendinize bir arkadaş arıyorsanız 9 aylık çok akıllı çok sevimli güzeller güzeli bir golden retriever kızımız var ismi angel.onu gerçekten çok seviyoruz.onu dört duvar arasına hapsetmek ona gerçekten çok büyük haksızlık diye düşünüyorum.okadar sadıklarki sevgilerini kayıtsız şartsız herşeye rağmen sınırsız veriyorlar.gerçekten ona zaman ayıracak ona şefkat ve sevgi verecek sahiplenecek bir aile bulup kızımı vermek istiyorum ben çok fazla ilgilenemiyorum uzun mesaili çalışıyorum.size katılıyorum ticarete dökülmemeli onun içindirki gerçek sevgi ile bakabilecek birisine emanet etmek istiyorum kızımı resimlerini gönderebilirim. arzu ederseniz beni arayabilirsiniz.iyigünler gülçin talay 0533 6011931