Ücretsiz Köpek Verenler

GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI

safkan 2 dişi 3 erkek kızıl ve şampanya renginde yavrular bulunmaktadır

RESİMLERİ BURDA YADA MSNDEN ATABILIRIM

msn : alikurtulmus17@hotmail.🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

bu kişi dolandırıcıdır dikkate alıp paranızdan olmayın pazartesı kargo parasını yatırdım verdıgı hesaba bugun gelmesı gerekıyordu ama butun tellerı kapalı bu kışı dolandırıcıdır ben yurt dışından geldım anayasa mahkemesı dahıl hepsıne basvuracagım.burası turkıye olabılır ama benım açamayacagım kapı yok gorusecegız sızınle.umarım bugun saat 1700 ye kadar gelir.kım enayı kım kerız gorucez

arkadaşlar guncel resim gormden 50 100 ucuz alcaz die bu tuzaklara düşmeyın bu tarz vakalar çok yaşanmaya başladı gerekıyosa wepcemden gorerek yada sabit numaralardan aratarak o kışının gerçekten o şehirde oldunu bilerek kapora yatırın

kuzu bende 1 cep ve 1 sabıt tel var ve bu ıkı numaradan da benı defalarca aradı.30 tl benı zengın yada fakır etmez ben bu ahlaksızlıgın pesıne dusecegım ve hıç beklemdıklerı seylerı yapacagım.ben ucuzlugundan almak ıstemedım ben karsımdakını beyefendı gorduugm ıcın aldım.maddıyattan degıl salak yerıne koyulmaktan dolayı bu ısın pesını bırakmıycam

baya kapsamlı bi dolandırıcıymış demk çok geçmiş olsun ama bırakmayın peşini sonuna kadar gidin derim aynn Allah bilir kaç kişinn canını yaktı..

Yanıtlamak için giriş yapın