Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

kısır edilmesi

kedilerin kısır edilmesi hakkında düşünceleriniz nelerdir acaba özellikle erkek kediler için faydalım olur mu? yazık olmaz mı? selamalr

img

enmusbe

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkek kediyi kısırlaştırmanın tek faydası, bağırmalarını önlemiş olursun. çiftleştime olanağın varsa çifleştir rahatlasın hayvan. kısırlaştırdıktan sonra zor bir dönem geçiriyolar. kısırlaştırmazsan, bir fırsat bulup evden kaçarsa geri dönmez. ona göre iyi düşün. nasıl olsa yavrulamıyor. ben çok pişman oldum kendi kedimi kısırlaştırdığım için. çünkü onun elindeki sadece bu ve biz onu aldık elinden. iyi düşün.....

img

sevcanf

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çiftleştirmede evde olabiliyor mu eş seçiyorlar mı

img

enmusbe

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer kedine uzun süre bakmayı istiyosan. kısırlaştırman şart! yoksa hem sen çok bunalırsın hem kedin...

img

volkan123

20 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kısırlaştırılan erkek kedilerin,içgüdüsel olarak çiftleşmek,dişi kedilerin dikkatini çekmek,için evin bazı köşelerine koku bıraktıklarını duydum.kötü bi durum bence onu kandırmak..onların da doğal hayatlarını yaşamaya hakları olmalı bence.belki tek iyi yanı evden kaçmasını engellemesi olabilir..

img

kadifehanim

19 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok onu kısırlaştırılmayan erkek kediler yapıyıor.yani eğer kedinizi kısırlaştırmamışsanız evin bazı yerlerine koku bırakıyorlar.eğer kedinize çiftleşmesi için bir dişi kedi bulamazsanız ve doğan yavrulara bakacak durumunuz yoksa bence en iyisi kısırlaştırmak......

img

şilacık

20 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evin çeşitli odalarına koku bırakanlar kısırlaştırılmamış olanları. evde kedi besleyeceğim diyen kişinin kedisini ya kısırlaştırması ya da arada bir başka kedilerle çiftleştirmesi şart.

img

volkan123

20 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ