Hepsievcil
 
 

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

7 yaşındaki oğlumuz için ücretsiz yavru köpek arıyoruz

ev için uygun olan büyümeyen köpek olmalı. küçük terriy olabilir, yada o cins tür. çok iyi bakılacak emin olabilirsiniz zatem oglum bakacak ve köpekleri cok seviyor.yeni doğmuş annesinden ayrılma vaktı geldiğinde almak istiyoruz. bize alısmalı ailleden biri olacak emin olabilirsiniz.

img

bulentkupcu

14 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2.5 aylık saf kan alaska kurdu köpeğim var ewde besliyordum okulum bitti bekar ewinden cıktın ailemin yanında ewde olmuyor dısarda yuvasında bakıyorum ewde pislemez eğittim balkon kapısı acık kaldığı süre balkona cıkar orada yapar pisliğini ücretsiz demişsiniz ama eğer az bi mevla verirseniz o kadar mama aldım ben sadece ufak bi mevla istiyecem sizden eğer uygunsa size 0541 731 2773

img

joyy_87

14 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Iyi gunler, Bichon frise (Terrier 0 numara olarak adlandiriliyor genelde) 6,5 aylık Bobo adlı bir köpeğimiz var. Ancak seyahatlerimiz nedeniyle maalesef acilen sevileceği ve iyi bakılacağı birisine vermek zorundayız. Tüm aşıları tamam. Çiş-kaka eğitimi var. Ayrıca temel komutları da öğrettik. Çok sağlıklı ve mutlu bir köpektir. İsterseniz fotograflarini da mail atabilirim. Ücret istemiyoruz, iyi bakılsın, sevilsin yeter. Biz İstanbul`dayız. İşyerimiz Kızıltoprak`ta evimiz Çekmeköy tarafında. İlgileniyorsaniz 0549 211 69 37 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Iyi gunler.

img

yeldaulusoy

14 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ