Kanatlı Kümes Hayvanları

Hamburg ve Salmon favorelle,
merhaba Arkadaşlar, Salmon favorelle ve hamburg 3-4 aylıklardan arıyorum, satmak isteyen arkadaşlar varda telefonum 🔒 Üyelere Özel

Merhaba bende hamburg var ama Bursa`da oturuyorum gönderme imkanım yok.

slm.msn adresine resimlerini gönderebilirsen sevinirim.2 tavuk 1horoz şeklinde almayı düşünü🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar, hamburglarınızın fotoğraflarını bana da yollar mısınız?Mail adresim 🔒 Üyelere Özel iyi günler...

merhaba, resimlerini göndermeniz mümkünmü. mail adresim: 🔒 Üyelere Özel veya msn ye eklerseniz ordanda gönderebilirsiniz

ilanım aktiftir.

kusura bakmayın arkadaşlar yeni baktım mesajlara resimlerini çekip gönderecem ama sadece elimde 2 çift var bir çiftini damızlık bırakacam.ayrıca isviçreden gelme hamburg a benzer Appenzeller Spitzhauben cinsi kış koşullarında yaşayan horozum var. şu an türkiyede bulmak imkansız. tavuğunu temin etmeye çalışıyorum.

kusura bakmayın arkadaşlar yeni baktım mesajlara resimlerini çekip gönderecem ama sadece elimde 2 çift var bir çiftini damızlık bırakacam.ayrıca isviçreden gelme hamburg a benzer Appenzeller Spitzhauben cinsi kış koşullarında yaşayan horozum var. şu an türkiyede bulmak imkansız. tavuğunu temin etmeye çalışıyorum.

Bir çift Hamburg`u Dr. Sinan beye verdim gelecek yıl yavrularından inşallah çıkar ise meraklı arkadaşlara verebiliriz. teşekkürler.

Merhabalar,arkadaşlar Sabri Bey`e sıcakkanlılığı,samimiyeti ve tüm iyi niyeti için sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.Hep beraber inşallah seneye hamburg ve farklı ırklar da yetiştiririz.Her şey için çok teşekkürler...

Yanıtlamak için giriş yapın