İguana

iguanamın hastalığı nolur yardım edin :( RESİMLİ)
ARKADASLAR İGUANAMA NE OLDU BÖYLE :(((( ADIM ADIM RESİMLERİNİ CEKTİM... HERŞEY SIRTINDA KÜÇÜK BİR YARAYLA BASLADI VE ŞİMDİ ........ YA HASTALIĞIDA ANLATAMIYORUM RESİMLERE BAKIP BŞEYLER SÖYLERMİSİNİZ :(((( [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG=🔒 Üyelere Özel][/IMG][/URL] İNSALLAH RESİMLERİ YUKLEYEBİLMİŞİMDİR... ARKADASLAR BİŞEYLER SÖYLEYİN NOLUR :((( VETERİNERLERİ DOLASTIM BİLMİYORUZ DEDİLER İZMİTE GİTTİM ORDA Bİ VETERİNER ARADIM İGUANAYA BAKMIYORUZ AMA GETİRİN İNTERNETTEN ARASTIRALIM DEDLER :S :((( BABAM İBOŞUMU ALDIĞIM YERE GİTMİŞ SORMUŞ terramicyn deri merhemi KULLANIN DEMİŞLER BABAM ALMIŞ MERHEMİ ... BEND 2 KERE SÜRDÜM Bİ ZARARI OLURMU ?? BASKA CAREM YOK CÜNKÜ VETERİNERDE BULAMADIM :( ŞİMDİ TEK ÇAREM SİZLERSİNİZ :`((

Yanıtlamak için giriş yapın