Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

gözlerim ağrıyor artık !!

merhaba ! senelerdir köpek arıyorum.. ve tabiki hayvan ticaretine karşı olduğum içinde bulamıyorum.. birde şehir sorun oluyor malesef.. arkadaşlar orta boylarda yada küçük ırk.. cins farketmez .. aşılarda önemli değil, yalnızca wc eğitimi olsa iyi olur.. diğer herşeyini karşılayabileceğim bi köpek arıyorum.. kırmada olabilir.. buraya gönderecekler için pet nakil aracının ücretini ben karşılarım.. [email protected] .. bana burdan ulaşabilirsiniz . yada forma cevap yazmanız yeterli !

img

pinqui

15 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım, dün gece sokakta bulup dışarıda bırakmaya kıyamadığımız dünyalar tatlısı dişi labrador kırmasına çok acil yuva arıyoruz. 1-1,5 yaşlarında, kısır, kulağının içinde mavi "İstanbul Büyükşehir Belediyesi" (IBB) dövmesi olmasına rağmen belli ki uzun süre evde bakılmış, tuvalet eğitimi var, oturdan, hayırdan anlıyor. Dün geceden beri bizde misafir ve hiçbir sorun çıkartmadan uyuyor. Her tarafı benbeyaz, bir tek kulakları sarı lekeli. İlgilenirsen biz İstanbul`dayız, gelip alabilirsin. e-mail: [email protected]

img

ezgicelik

15 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bende saf alaska kurdu var 3 aylık wc eğitimi daha sonra otur kalk eğitimleri hepsi tam zaten ünüverste bekar ewinde baktık aile ewinde olmuyor tam aradığınız niteliklerde dir0541 731 2773 [email protected]

img

joyy_87

14 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Iyi gunler, Bichon frise (Terrier 0 numara olarak adlandiriliyor genelde) 6,5 aylık Bobo adlı bir köpeğimiz var. Ancak seyahatlerimiz nedeniyle maalesef acilen sevileceği ve iyi bakılacağı birisine vermek zorundayız. Tüm aşıları tamam. Çiş-kaka eğitimi var. Ayrıca temel komutları da öğrettik. Çok sağlıklı ve mutlu bir köpektir. İsterseniz fotograflarini da mail atabilirim. Ücret istemiyoruz, iyi bakılsın, sevilsin yeter. Biz İstanbul`dayız. İşyerimiz Kızıltoprak`ta evimiz Çekmeköy tarafında. İlgileniyorsaniz 0549 211 69 37 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Iyi gunler.

img

yeldaulusoy

14 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ