Kediyi yaklaşık 1 ay önce sokakta arka ayakları kan içinde buldum. Arka ayağın 1 tanesi kırıktı, ve iki arka ayakta neredeyse derisiz kalacak kadar yüzülmüştü. Kemikleri görünüyordu. Veterinere götürdüm, 1 ay boyunca bakımı yapıldı. Veteriner ayaklardan biri kesin kesilecek dedi öteki ayağına da deri nakli yapılacaktı, ayrıca kedi çok kansız kalmışdı. Masraflarını seve seve üstlendim. Ameliyata gerek kalmadan kedinin ayakları zamanla iyileşme gösterdi, ne ayağın kesilmesine gerek kaldı ne de deri nakline. Ben ölür diye üzülürken 1 ay sonra yaraları kapanmış, tüyleri çıkmış ve kemiği kaynamış bir şekilde veterinerden eve aldım kediyi. Veteriner mucize dedi bu şekilde iyileşmesine. Her ne kadar iyileşse de diğer kediler kadar çevik değil tabi ki. Yürüyebilse de çabuk yoruluyor, fazla yüksek yerlere tırmanamıyor, ayrıca tek gözü de görmüyor. Yani sokakta yaşam mücadelesi çok zor onun için. Bende bu yüzden onun için bir yuva arıyorum. Evimizde yine sokaktan aldığım başka bir dişi kedi olduğu için ve bu kedi erkek olduğu için onu uzun süre tutamam. Şu an yavru sayılır ama yakında erişkin olacak. Benim için evde bakmak büyük sorun. Bu arada veterinerde aşıları yapıldı. Ben maddi manevi elimden geleni yaptım, bulduğum günden beri onunla ilgileniyorum. Ama cinsiyeti erkek olduğu için daha fazla bakamayacağım. Kedime sıcak bir yuva arıyorum. lütfen sokakta o kadar çok yardıma muhtaç kedi varken, para verip cins kedi almayın, hayvan ticaretini desteklemeyelim.Hayata sımsıkı sarılan bu sevimli kediye sahip çıkmak isteyen gönüllü hayvan severler bana bu adresten ulaşabilirler;
🔒 Üyelere Özel
Lütfen ciddi niyetli insanlar eklesinler.
Teşekkürler