Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

izmir de bende köpek sahibi olmak istiyorum

izmir de müstakil bi evde oturuyorum bahçemiz çok büyük yavru vermek isterseniz çok sevinirim bende köpek sahibi olmak istiyorum.(5555816740)

img

uğuretiz87

14 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İllaki safkan olmasıyla ilgili bi düşünceniz yoksa 2.5 aylık aşıları yapılmış çok güzel bir kırma yavrum var. İlgilenirseniz resimlerini gönderebilirim. Özellikle bahçe için çok uygun olur :)

img

pegasus82

14 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pegasus köpeğini bana verirmisin

img

son_darbe

14 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

son_darbe mail adresini ya da telefonunu paylaşırsan görüşelim.

img

pegasus82

14 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

son_darbe

14 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Küçüklükten beri beslediğim 2.5 yaşındaki nadir bulunan safkan "black ingiliz cocker spaniel" cinsi köpeğim ilk kez çiftleşmiş olup 11.09.2010 tarihinde 4 erkek 4 dişi olmak üzere çok sağlıklı 8 yavru dünyaya getirmiştir. Kızım olivia ya hem gebelik döneminde hemde sonrasındaki emzirme döneminde son derece titiz bir şekilde bakıp, tüm yavrularını bu güne kadar mükemmel bir şekilde büyütmesine yardımcı oldum. Olivia son derece zeki olup, tam bir ev köpeğidir, onlarca komut bilir ve yapabildiği sayısız numaraları vardır. 8 yavrulardan çoğunu verdim elimde resimde gördüğünüz bir dişi vardır birde petshopda bi erkek yavru kalmıştır. Yavruların Parazit tedavilerine başlanmıştır. ilgilenenler bana 0555 278 63 22 numaralı telefondan ulaşabilirler, tüm detayları telefonda konuşup karşılıklı anlaşma sağladığımız da yavru size verilecektir. Aracımla istediğiniz şehire gelip yavruyu elden teslim edebilirim. Eğer bir köpek almayı düşünüyorsanız her türlü konuda size yardımcı olup tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım. Resimlere linkden ulaşabilirsiniz. http://img35.imageshack.us/g/2010kasm08275.jpg/

img

hipototo

14 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu 2 terkedilmiş terrier acil yuva arıyorlar ... http://www.facebook.com/album.php?aid=171349&id=619587946&fbid=391032637946

img

dkangelic

19 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim 1numara terrierim var acil satılık karşıyadayım ilgilenirsen 05318433841

img

aysun123

14 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ