Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

beagle arayanlara kaçırılmaz fırsat - 2.sayfa

tamamen safkan 2 adet begle.1 dişi 1 erkek dişi 4 aylık,erkek 2 yaşında ikiside çok sağlıklı bütün aşıları yapılı ilgilenenlere duyrulur.Elimizdeki diğer yavrular;golden,rotvailler,french bulldog,dogo arjantin,doberman,amerikan cocker,haski,

img

tiviti

14 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki ne kadar fiyatları ? vee ayrıca tarsusda oturuyorum gönderme işlmeniz nasıl oluyor?

img

hlsgrkn

12 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba erken olanı almak istiyorum..0533 231 00 31 den ulaşablirsiniz.

tiviti yazdı :
tamamen safkan 2 adet begle.1 dişi 1 erkek dişi 4 aylık,erkek 2 yaşında ikiside çok sağlıklı bütün aşıları yapılı ilgilenenlere duyrulur.Elimizdeki diğer yavrular;golden,rotvailler,french bulldog,dogo arjantin,doberman,amerikan cocker,haski,

img

Legedema

13 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ticari bi ilan gibi duruyor ! 

Ücret istiyor musunuz ?devil

tiviti yazdı :

img

petsi

16 yıl 11 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer hala bi begle duruyorsa ben sahiplenmeyi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

tiviti yazdı :

img

aysenur123

12 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ