Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

beagle arayanlara kaçırılmaz fırsat - 2.sayfa

tamamen safkan 2 adet begle.1 dişi 1 erkek dişi 4 aylık,erkek 2 yaşında ikiside çok sağlıklı bütün aşıları yapılı ilgilenenlere duyrulur.Elimizdeki diğer yavrular;golden,rotvailler,french bulldog,dogo arjantin,doberman,amerikan cocker,haski,

img

tiviti

14 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

peki ne kadar fiyatları ? vee ayrıca tarsusda oturuyorum gönderme işlmeniz nasıl oluyor?

img

hlsgrkn

12 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba erken olanı almak istiyorum..0533 231 00 31 den ulaşablirsiniz.

tiviti yazdı :
tamamen safkan 2 adet begle.1 dişi 1 erkek dişi 4 aylık,erkek 2 yaşında ikiside çok sağlıklı bütün aşıları yapılı ilgilenenlere duyrulur.Elimizdeki diğer yavrular;golden,rotvailler,french bulldog,dogo arjantin,doberman,amerikan cocker,haski,

img

Legedema

12 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ticari bi ilan gibi duruyor ! 

Ücret istiyor musunuz ?devil

tiviti yazdı :

img

petsi

16 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer hala bi begle duruyorsa ben sahiplenmeyi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

tiviti yazdı :

img

aysenur123

12 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ