Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
yavru beagle yuva arıyor
kızımız 4 aylık tüm aşıları yapılmıştır gayet sağlıklı ve bir okadarda oyuncudur ilgilenenlere resmini yollayabilirim tel:05445434216
İyi günler, Maltepe de oturuyorum ve beagle çok istiyorum. Şartlarınız var mıdır? Görebilir miyim? Resimlerini gönderebilirseniz sevinirim. email adresim [email protected]
İyi günler ben balıkesir bandırmada yaşıyorum 2 adet yavru beagle arıyorum ( dişi erkek ) bahçeli bir evde yaşıyorum ve sık sık avlara gidiyorum şartlarınız varmı ? resimleri gonderirseniz cok sevinirim e-mail adresim [email protected]
merhabalar benden cok kımsenın ilgilenemeyeceğine eminim :) antalya knyaatındanım veriseniz sevinirim
izmir -buca oturuyorum köpekleri çok severim daha önce golden `ım vardı. [email protected]
Merhabalar Yavrunuzu vermediyseniz sizinle görüşmek isterim mail adresim [email protected] msn olarak ekleyebilirsiniz iyi akşamlar
iyi günler ben bu köpegin aşıgıyım ve bu köpegi almayı gerçekten çok istiyorum. tlf : 0507 780 51 87 bana ulaşın lütfen e-mail adresim : [email protected] bekliyorum cevabınızı
merhaba benım pincherim var ona arkadas kardes arıyorum sizin köpeginize talibim onu sevgiyle büyütüyoum gösterebilirimde haywanlara aşıgım hala vermediyseniz çok isterim [email protected]