Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

yavru beagle yuva arıyor

kızımız 4 aylık tüm aşıları yapılmıştır gayet sağlıklı ve bir okadarda oyuncudur ilgilenenlere resmini yollayabilirim tel:05445434216

img

tiviti

14 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi günler, Maltepe de oturuyorum ve beagle çok istiyorum. Şartlarınız var mıdır? Görebilir miyim? Resimlerini gönderebilirseniz sevinirim. email adresim [email protected]

img

burgul

14 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi günler ben balıkesir bandırmada yaşıyorum 2 adet yavru beagle arıyorum ( dişi erkek ) bahçeli bir evde yaşıyorum ve sık sık avlara gidiyorum şartlarınız varmı ? resimleri gonderirseniz cok sevinirim e-mail adresim [email protected]

img

fatih96

14 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar benden cok kımsenın ilgilenemeyeceğine eminim :) antalya knyaatındanım veriseniz sevinirim

img

tavsan_askomm

14 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir -buca oturuyorum köpekleri çok severim daha önce golden `ım vardı. [email protected]

img

kimyon

14 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar Yavrunuzu vermediyseniz sizinle görüşmek isterim mail adresim [email protected] msn olarak ekleyebilirsiniz iyi akşamlar

img

meclife

14 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler ben bu köpegin aşıgıyım ve bu köpegi almayı gerçekten çok istiyorum. tlf : 0507 780 51 87 bana ulaşın lütfen e-mail adresim : [email protected] bekliyorum cevabınızı

img

ozhan0520

14 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benım pincherim var ona arkadas kardes arıyorum sizin köpeginize talibim onu sevgiyle büyütüyoum gösterebilirimde haywanlara aşıgım hala vermediyseniz çok isterim [email protected]

img

destiny1907

14 yıl 10 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ