Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

3 aylık dişi husky me yuva arıyorum...

3 aylık dişi husky mize apartman dairesinde bakamadığımız için geniş bahçesi olan birsine vermek istiyorum... eğer eviniz bahçeli değlse almayın yazık oluyor hayvana... huskylerin birazda bakımı daha zor yaz aylarında... çok güzel fakat bir o kadarda zor ben bakabilirim diyen kişiye vereceğim ankara dikmendeyim...

img

tlgvsr

14 yıl 8 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba hocam bende ankarada oturuyorum çubukta benim bi arkadaşım var ücretsiz husky arıyordu site ilanlarından bakıyorduk ne zamandan beri daha yeni gördüm ilanınızı arkadaşın bahçeli evi var güzel bi ev tam olarak bilmiyorum eğer ücretsiz verecem derseniz benimle iletişime geçin lütfen şimdiden teşekkürler...

img

samim06

14 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer olmazsa bende alabilirim hocam köpeklere ilgim çoktur şimdide tavşan besliyorum her hayvanı besledim gonzalez,tavşan,balık,kaplumbağa,tavuk,ördek,muhabbet kuşu,güvercin falan her hayvanı besledim şimdide 35 taneye yakın tavuğum ve 2 tanede tavşanım var onları besliyorum şimdi şimdiye kadarda çok köpek besledim evim bahçeli oldukça büyük bahçesi var müstakil 4 katlı müstakil ev apartman komple bizim ücretsiz vercekseniz lütfen benimle iletişime geçin siziden gelecek maili beklicem şimdiden çok teşekkür ederim...

img

samim06

ÖZEL MESAJ

e posta aderesim = [email protected] mailinizi beklicem isterseniz bahçenin tavukların tavşanların resimlerinide çekip gönderebilirim

img

samim06

ÖZEL MESAJ

eğer ücretsiz verirseniz ya arkadaşıma alırız yada bana alırım hocam ankara-çubuk

img

samim06

ÖZEL MESAJ

hocam köpeği arkadaşım çok istiyor eğer verirsen ona alcağız tek katlı bahçeli bi evleri var daha yeni konuştum ölüyo husky die lütfen hocam sizden sabırsızlıkla haber bekliyoruz

img

samim06

ÖZEL MESAJ

k.byın beyefendi bi yanlış anlaamayla karşılaştım rahatsızlığımızdan dolayı özür dileriz

img

samim06

ÖZEL MESAJ

beyfendi iyi günler.. eğer düşünürseniz biz ailecek sibiryanızı istiyoruz evimiz batıkent ilk yerleşimde 3 katlı triplex müstakil evimiz 2 bahçesi var ön ve arka olarak istediğiniz zaman gelip görebilirsiniz eğer düşünürseniz lütfen irtibata geçin 0554 241 07 43 Furkan GÖĞNAR

img

furkangöğnar

ÖZEL MESAJ

iyi günler bende ankaradayım köpeginize rahatca bakabilcegim kapalı 80 m2 lik alanım var eger bahçede olursa yazık olur bu yavrucagıza sıcakta mahvolur:( kışın ılık yazın serin olan bir yer bakcagım yer daha önce husky baktım bakımlarını biliyorum haftada en az 2 defa taranması gerek en basit örnegi :)) çok duygusaldır kızmaya gelmez şımartamyada :D eger isterseniz yavruyu sahiplenebilirm iletişim adresim [email protected] 0554 635 76 79 iyi günler ben olmasamda bu yavrunun güzelce sahiplenmesini isterim :))

img

vj_gok

14 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende ankara dikmende oturuyorum çocuklugumdan beri köpek istiyorum.ama okul durumları yuzunden çok ilgilenemem dıye alamadım üniversiteyi bitirdim bir engelim kalmadı evde kuşum ve su kaplumbagam var ayrıca evımız bahcelidir

img

nlfr

14 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ