Ücretsiz Kuş Verenler

BİT BİTTİ (Tick Over)
SEVGİLİ HAYVAN SEVER VE ÜRETİCİ ARKADAŞLARIM; ALMANYA`YA İŞÇİ OLARAK GİDEN VE ORDA HEM DÖNER USTALIĞI HEMDE KAFES KUŞLARI ÜRETİMİ YAPAN ARKADAŞIMIN BİT BİTTİ (Tick Over)ADLI İLACI BANA TAVSİYE ETMESİ ÜZERİNE KULLANDIM VE SÜPER SONUÇLAR ALDIM. YALNIZCA YILDA 1 DEFA HAYVANLARIN SULUKLARINA BIRAKIYORUZ VE ARTIK BİTLERİN ÖLÜMÜNÜ İZLİYORUZ. YANİ ANLAYACAĞINIZ ARTIK KUŞLARI TEKTEK TUTUP İLAÇLAMA DERDİ DE BİTTİ. *****KULLANIM ŞEKLİ: KUŞLARIMIZI BİR GÜN ÖNCEDEN SUSUZ BIRAKIYORUZ. ÖRNEĞİN DİYELİM Kİ BUGÜN PERŞEMBE VE SİZ AKŞAM SAAT 8 DE SULUKLARI ÇEKİN VE YARIN YANİ CUMA GÜNÜ DE SAAT ÖĞLE 2 GİBİ İLAÇLI SUYU VERİN Kİ KUŞLAR ÜZERİNDEN KANLA BESLENEN NE KADAR İÇ VE DIŞ PARAZİT VARSA FELÇ OLUP ÖLSÜN TAM ETKİ YANİ. 1Lt SUYA ENJEKTÖRLE 1Ml BIRAKILIR. 2,5Ml ENJEKTÖR DOLUSU YANİ BUDA 2,5Lt SU DEMEK SADECE 10TL DİR. NOT:HER İLE KARGO İLE GÖNDERİLİR.(ALICI ÖDER) GSM:🔒 Üyelere Özel

arkadaş bizim ülkemizde de bayer firmasının ürettiği baymek isimli ilaç var kullanımı seninki gibi hem iç hem dış parazit için ve hiç bir yan etkisi yok. ayrıca fiyatıda senin söylediğin fıyatın beşte biri fiyatına.

kardeş bari yalan konuşma isteyen arkadaşlar googla yazıp baksınlar baymek diye bir ilaç yok üstelik veterinerlik yapıyoruz benden iyi bilemezsin diyorum ve... SUSUYORUM

ben, veteriner olupta baymek diye bi ilaç bilmiyorum, demeğe utanırım mesleğide bırakırım. biz yalan konuşmayız işe yeni başlamış insanları bilgilendirmek isteriz. sen bir kaç üretici ile görüş sana varmı yokmu anlatsınlar.ayrıca açık adresini yaz, ben sana hediye edeyim (kargolayım) Bir hafta içindede ilacın resimlerini, ruhsat sahibini. üretici firmayı, ruhsat tarih ve numarasını yayınlayacağım. sen iyi araştır ki, kendi bilgisizliğin yüzünden insanlara yalancı deme.

Yanıtlamak için giriş yapın