Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

MUHTEŞEM ERKEK BOXER YAVRUM

KENDİ YAVRUM 2,5 AYLIK TİGER ERKEK YAVRUMU UYGUN Bİ FİYATA VERİCEM,YAVRUM İLK AŞILARI VE PARAZİT TEDAVİLERİ YAPILDI KUYRUK KESİMİ YAPILDI GERÇEKTEN SÜPER Bİ BOXER YAVRU KARDEŞLERİN EN İRİSİ 2,5 AYLIK DEMEK İMKANSIZ,,YAVRUMU SADECE GÖRÜN YETER NOTUNU SİZ VERİN KUSURSUZ Bİ VÜCUT FİZİK YAPISI İNANILMAZ AFACAN VE ÇOK SAĞLIKLI,,BAYRAMPAŞADA ELDEN VERİLİR VEYA GÖRMEYE GELEBİLİRSİNİZ,, 05354551803,,,telden arayın görüşelim rıdvan

img

sakacilar

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yazmayı unuttum arkadaşlar yavrumun kimlik i çıkarıldı sadece çip takılacak oda 2 hafta sonra 3 aylık olmadan takılmıyo karma aşılarla beraber onuda taktırabilirisniz,,,

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

ilan güncel arkadaşlar..yer sorunumdan dolayı masraflarına yavrumu vericem,,,

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

İlgilenirsen eğer takas ile 70 cm boyunda iguanam var yanında malzemeleri ile takas yapabiliriz.Sağlıklı her türlü yeşilligi yemektedir evdekilerin alışamaması nedeniyle takas yapmak istiorum sanada uyarsa 0 535 570 23 28 numaralı telefondan ulaşabilirsin bana iyi günler...

img

furkanygclr

14 yıl 8 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan güncel arkadaşlar...takas istemiyorum zaten yavruyu ilk gören hemen alıcak..

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

ilan güncel..arkadaşlar yavrumu bana maliyetine vericem 250 tl. yanında 30 tl yeni aldım tasmasınıda hediye vericem..

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

ilan güncel..yavruyu zararına 200 tl vericem arkadaşlar son fiyat ve bedavaya inanın bu fiyata böyle bi yavru bulmak zor..

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

ilan güncel arkadaşlar,,pazarlık payı vardır,,yer sorunum var yavruyu en uygun fiyata vericem iyi bakacak bi aileye

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

sakacilar

ÖZEL MESAJ

merhaba msn adresiniz varmı acaba ?

img

qall