Ücretsiz Kedi Verenler

Istanbul/1 Aylik Annesi Olmus Tek Basina Sokakta Kalan Yavru
Merhabalar,2 gün once eve donerken sokakta gordugum henuz 1 aylik bile olmayan minik melege mama vermek için yanina gittim ve oradaki adam annesinin oldugunu soyledi Mutsuz Yavrucak tek basina kalmis ve kendisine yoldas olacak bir kardesi bile yok.Surekli arabaların gectigi bir yerdeydi ve ben de dayanamayip benim apartmanin altina getirdim eve alamadim cunku evde bir aslandan farki olmayan ve yavru kedilere cok saldirgan davranan 3 yasinda erkek bir kedi besliyorum! Cok tatli cok guzel ve sevgiye muhtac bu yavruyu acilen sahiplendirmem gerek. Simdilik mama, sut ve suyunu verip besliyorum ve halinden memnun. ancak sokak tehlikeli ve ben 1buçuk ay yokum ona apartmanda kimse bakmaz hatta alıp başka yere gotureceklerinden eminim.Malesef bircok insan apartman onunde pislik yapiyor diye minnacik bir yavruyu olume terkedebilecek bir dusunce yapisina sahip. O yuzden acilen ona cok iyi bakacak bi sahip sicak ve sevgi dolu bi yuva ariyorum. ilgilenenler lutfen bana ulassinlar. Minnosun resimleri: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Ayse Naz Ozenir Tel:🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın