Kedime Eş Arıyorum

Exotic Short Hair cinsi kızıma acil eş arıyoruzç İstanbul
Henüz bir yaşında olan dişi Exotic Short Hair cinsi kedime İstanbul`dan eş arıyorum.

merhaba henüz 1 yaşında tekir cinsi erkek kedimize eş arıyoruz.gerçekten çok temiz hiç dışarı çıkmadı.1 aylıkken sahiplendik.eğer ilgilenirseniz sevinirim.istanbul feneryolunda oturuyorum.sevgiler. mert özyapan 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

salp yazdı :
Henüz bir yaşında olan dişi Exotic Short Hair cinsi kedime İstanbul`dan eş arıyorum.

salp yazdı :
Merhaba iletişime geçebilir miyiz 🔒 Üyelere Özel

Merhaba iletişme geçebilirmiyiz safkan iran persiyan 9 aylık olgum var irtibat tel 🔒 Üyelere Özel

merhaba 15 aylık exoti shorthair cinsi oğluma eş arıyorum.    🔒 Üyelere Özel

salp yazdı :

Bizim oğlumuz Scottish Fold. Şubat 2016 doğumlu. Kadıköy Kozyatağı'ndayız. İlgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz bize.

salp yazdı :

Merhaba,

chincilla erkek ile çiftleştirmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz.

istanbul-üsküdar

9 aylık scottish straight longhair cinsi, bal&beyaz renk erkek kedimize eş arıyoruz. Tüm aşıları ve iç-dış parazit taramaları tamamlanmıştır. İlgilenirseniz iletişime geçebiliriz. İstanbuldayız.

merhaba istanbul göztepeden 1 yaşında erkek scotish kedimize eş arıyorum whatups için 🔒 Üyelere Özel

salp yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın