Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Acil!! 4,5 Aylık Çok Güzel Yavru Golden!

Arkdşlr beslediğim birçok köpek olduğundan dolayı üzülerek de olsa vermek zorundayım.. Daisy 4 ay 20 günlük çok çok uslu, ısırma nedir bilmeyen kızım bi o kadar da oyuncu ve hareketli.. yorulmak nedir bilmiyor çok sağlıklı ve iştahı da gayet yerinde.. annesi ve babası bi yakınımın köpeğidir ve son derece safkandırlar, çok gösterişli köpeklerdir anne ve baba olarak, gayet uzun tüylülerdir, tabi dolayısıyla yavruları da öyle.. çok ama çok güzel vermeye kıyamıyorum :(

img

doghouss

14 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dokunmaya bile kıyamadıgım yavrumu şimdiyse satmak zorundaym ne yazıkki.. :( Ayrıca aşılarının tamamı gününde hiç aksatmadan yapılmıştır micro chip i vardır.. SECERELIDIR sağlık ve ırk garantisi verebilirim. Bir sonraki aşıları gelecek seneyedir yani bu sene rahatsınız gelecek senenin şubat ayına kadar.. Temel eğitimi fazlasıyla vardır; gel git otur yat kalk getir takla at in çık al yakala ye bekle vs. Yani size sadece sevmesi ve maması kalacak okadar..

img

doghouss

ÖZEL MESAJ

Bu arada Ekuanuba ve Proplan marka mamalarla beslendi sürekli olarak, yani bünyesi bu tür marka mamalara alışkın. Alacak kişinin de yavrunun sindirim sisteminin bozulmaması, tüy gelişimi ve dökülme vs yaşanmaması için bu markaları kullanmasını tavsiye ediyorum.. Vitaminler ve sarımsak mayası kullandım 3 aydır düzenli olarak ve bu yüzden bünyesi + tüy gelişimi olarak çok sağlıklı.. hiç dökülme yok siz mutlu o mutlu olacaksınız....

img

doghouss

ÖZEL MESAJ

Verilen eğitimlerden dolayı hiçbiryeri kemirme alışkanlığı yoktur, asla havlamaz, işiniz çıktığında evde onu yalnız bırakıp dışarı çıkabilirsiniz, ne bir kemirme nede bir havlama.. hiçbir sorun yaratmaz.. Çok çok uslu ve çok akıllidır.. terliklerinizi size getirir. bunu doğuştan bilior ben ögretmedim.. attığınız şeyi size getirir, getirmesini istediğinizi de.. yat ve hayır komutuna hiç tereddütsüz uyar. bilinirki çoğu köpek yat komutunu zor uygular..

img

doghouss

ÖZEL MESAJ

Kelimelere sığamayacak kadar özelliklerle dolu bi köpek inanın.. onu sadece sahpilendiğinizde anlayacaksınız.. Fiyatı ise bu kadar şeye karşın sadece 550 tl.. ben bu fiyattan çok daha fazla masraf yaptım inanın. anlattıklarımdan da anlaşıliyordur sanırım.. 1 sene boyunca aşı yapılmayacak güzeller güzeli Safkan bir Golden.. Bundan daha güzeli ne olabilir ki.. Alana şimdiden hayırlı olsun diyorum.. Şehir: Ankara

img

doghouss

ÖZEL MESAJ

Ben de Ankara batıkentte oturuyorum , bahçeli bir evde. Yavruyu görebilir miyiz.

img

kfeza

14 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, 8 yaşındaki erkek yeğenime köpek almak istiyorum. özellikle Golden retrevir bakmak için şartlarım uygun. Derslerinde başarılı ve bu yaşlarda duygusal bir bağ kurmasını istiyorum. Görüşmek isterseniz [email protected] 0532 285 52 90 Ankara

img

vouran

14 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ