Balık Arayanlar

yavru malavileriniz alınır
malavi yavruları arıyoum sarı mavi p aysmen paslı demasoni saulosi polit uygun fiyatlar olursa 2-3 cm balığa 2-3 lira diyecekler boşa yazmasın 300-400 adet alacağım

arkadaşım satış boyu malavi ve amerikan elimde mevcut 1 tl dir 1000 adetten aşağı satmıyorum kendim üreticiyim mersinde pet shoplara toptan satıyorum il il kolileyip maymun kafa yavrusuna kadar mevcut elimde gsm 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel

Toplu Balık Alıcılarına...

Arkadaşlar Elimde Ciklet Balıkları Mevcut İsimlerini Yazıyorum İlginizi Çekerse Yardımcı Olurum Tek Ricam Msj Atmayın Bakmıyorum Telefondan Ulaşa Bilirsiniz ....

( Polit - Afra Hara - Afra Cobie - Elangatus Chewere - Elangatus Mupanga - Hongi redd - Demosoni - Saulisi )

100 Adet Alımlarda Fiyat 1ytl ..... 500 Veya 1000 Adet Alımlarda 75 Kuruş Tüm Hobicilere Saygılar.........

Toplu Alımlarda İl Yer Farketmez Yardımcı Olurum

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

FUAT EYİDOĞAN

Kırklareli/Lüleburgaz

tosyali yazdı :
malavi yavruları arıyoum sarı mavi p aysmen paslı demasoni saulosi polit uygun fiyatlar olursa 2-3 cm balığa 2-3 lira diyecekler boşa yazmasın 300-400 adet alacağım

60,70 tane yavru sarı prenses var evde yetiştiriyorum tanesini 1 tl,den veririn esenlerde oturuyorum. tel:🔒 Üyelere Özel

tosyali yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın