Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
ÜTERİMİ BIRAKIYORUM. BİR GÖZ ATIN
ELİMDE BULUNAN 5 ADET SAKA 2010(BİLEZİKLİ) 6 ADET FLORYA 2010(BİLEZİKLİ) 3 TAKIM AL MOZAİK (BU YIL YAVRULARI ALINMIŞ) 1 TAKIM AGAT MOZAİK( BU YIL YAVRUSU ALINMIŞ) 3 ÇİFT BAKİRİ (BU YIL YAVRUSU ALINMIŞ. 3 ÇİFT BAKICI PARÇALI KUŞ ( YAVRULARA ÇOK İYİ BAKIYORLAR) 3 ADET AGAT YAVRU 2010 4 ADET ALMOZAİK YAVRU 2010 6 ADET BAKİRİ YAVRU 2010. İKİ YILLIK YAVRU BABASI 15 CM SAKA (KUŞ ÇOK DİK GÖRMEYE DEĞER) KUŞLARIN HEPSİ SATILIKTIR. ŞİMDİ TÜM KUŞLARA FİYAT YAZMIYIM KİM NEYİ İSTİYORSA YAZSIN YADA BENİ 05446739190 NUMARALI TLF ARASIN FİYAT VERİYİM. TÜM KUŞ SEVER ARKADAŞLARA SLM LAR. KUŞ ÜRETİMİNE BU YIL BAŞLADIM AMA İLGİLENMEK GEREKİYOR BENDE O KADAR ZAMAN YOK MALESEF.
sakaların fiyatları nedir ?
hüseyin abi sakaların fiyatını söylermisin bitanede florya istiyorum
erayım yavru sakaları verdim. diğer ilanımdaki çift saka duruyor. fiyatı 250 çok iri ve dik bir kuşu ötümüde çok süper. floryalar duruyor. onlarında fiyatı 100 ama sana birşeyler ayarlarız ulaşırsın bana.
arkadaşlar ilandaki kanaryaların tümü saka yavruları satılmıştır. elimde bir çift saka diğer ilanımda resimleri var. 5 adet bilezikli florya dişi erkek karışık. 2010 istanbul 1. birincisinin sesi ile büyüdüler. ulaşmak isteyenler 5446739190
Hüseyin slm kuşlardan bıktın sanırım hepsini satıyorsun hayırdır istanbul; un en iyi kuşunun sesini almışlardır işallah yavrular aldılarsa mükemmel olurlar
A.S KUŞLARDAN BIKMADIM ASLINDA ÇOK FAZLA VARDI ZAMAN AYIRAMIYORDUM 25 ÇİFT KANARYA VARDI YAVRULAR FELAN ONLARIN YARISINI BURDA BİR PETSHOP U OLAN ARAKADAŞ VARDI ONA VERMİŞTİM KALANINI DA YİNE ONA VERDİM. YAVRU SAKALAR BENİM KENDİ KUŞUMUN SESİNİ DİNLEDİLER. YAVRU FLORYALAR İSE İSTANBULDAN UĞUR ABİ BANA CD YOLLADI 2010 İSTANBUL BİRİNCİSİ DEĞERLİ BİR ABİMİN KENDİSİNİ TAMIYORUM AMA KUŞUN SESİ HAKİKATEN ÇOK GÜZEL ONUN İLA BÜYÜDÜLER. YAVAŞTAN DERS YAPIYORLAR YAVRU DERSİ TABİ, BAKALIM İŞTE GERİSİ KISMET...
yavru saka yada flurya ne kadar (erkek ) ?