Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
ÜNİ. ÖĞRENCİSİYİM ÜCRETSİZ GOLDEN RETRİVER CİNSİ KÖPEK ARIYORUM VEREBİLECEK VARSA LÜTFEN YAZSIN
Mrb üniversite öğrencisiyim , evimde besleyeceğim hem arkadaş hemde evcil hayvan olacak bir golden retriver cinsi köpek arıyorum. üniversite öğrenciisi olduğumdan dolayı biraz para sıkıntısı yaşıyorum . her öğrenci gibi o yüzden köpeğe ayıracak fazla miktarada param yok , ücretsiz verebilcek arkadşlarım warsa lütfen yardımcı olsunlar, emin olun köpeğe kendimden daha iyi bakarım . küçüklüğümden beri içimde köpek sevgisi war bakmayı çok istiyorum , ev ortamında en iyi şekilde rahat edebilceği şekilde bsleyeceğim yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
bende öğrenciyim evde kalmaya başlayınca köpek aldım bende arkadaşımın alerjisi çıktığı için şuan vermek zorundayım ama hiç istemiyorum.keşke hiç almasaydım ona da kendime de bunu yaşatmasaydım diyorum şimdi.ama bence kesinlikle şuan köpek alma memleketine gidip gelirken sorn olcak,ayrıca köpeklerin ilk aşıları oldukça yoğun ve baya para harcaman gerekiyor eşya mama falan derken...bence okulun bitsin öyle al yaşayan biri olarak zorluklarını çok iyi biiyorum...
hmm anladm , aslnda haklısın biraz zor olucak ama katlanırım bnce golden için değer. üniversiteye yeni başladım 4 yıl war daha bekliceğimi zannetmiyorum .
sen bilirsin tabi...memleketine giderken napcaksın peki goldem kocaman bi evlat...biraz daha ölç tart bence 4 yıl sonra çok daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum yanlış anlama benim haddime değil ama ben çok perişan olduğum için uyarmakistiyorum sadece...
doğru sölüosun tşk ederim uyardığın için . benm üni. ile ailemin yaşadığı yer 1 saatlik yol bi şekilde götürürüm gerekrse kndi arabamzla alır getirirm. tşkler uyardığın içn