ücretsiz tüm ürünlri dahil acil sahip arıyor...çok oyuncu biraz yaramaz inanılmaz akıllı..hayır dendiğinde duran wc terbiyeli..çoğunlukta uyuyan özellikle sahibiyle yatmaya bayılan..sabah hafif hafif yalayarak uyandıran..masmavi gözlü dünya tatlısı bi oğlan..vermek istemezdik ki,özellikle ben inanmazsınız ağlıyorum gidecek diye fakat ailemizin yeni ferdi küçük kızımız eylül için bu gerkli..emekleme ve büyüme devresinde çok zorlanacağımızı düşünerek vermeye karar verdik...acil isteyenlere duyrulur...
istanbul içimi bilgi alabilirmiyim kediyi çok isteyen kızım var sevgi ve şevkatden mahrum kalmayacagına emın olunn
slm..msjınızı yeni gördüm..biz elazığ dayız..istanbuldan şark hizmeti için geldik..kedimizin adı hamur...sevgi için deli olan sürekli sevilmek isteyen kıskanç bir erkek..istanbula gönderebiliriz..isterseniz telefonda daha ayrıntılı görüşelim..
Kedinizle ben de ilgileniyorum..
İstanbul`dayım.
0 212 232 16 50
Ayşegül
slm..ayşegül hnm..
msjı yeni gördüm.istanbulun nersindesiniz acaba?ben telinizi yazdım..hamuru vermek istiyoruz fakat kopmak gerçekten zor..çocuklarımda ağlıyor..uygun zamanı kolluyoruz..siz arayışlarınıza devam edin dediğim gibi teliniz bende kalsın kızlarım ikna olunca sizi ararım bulmamış olursanız görüşürüz yüz yüze olurmu?
lütfen kimse evine alışan kedisini tanımadığı birine vermesin.internetten tanıştığınız birinin satanistmidir nedir ne amaçla istiyo bilemiyosanız yollamayın