Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

11 AYLIK DEV DISI SERT NAPOLİTAN MASTIF UYGUN FIATA VEREILECEK MERAKLISINA

saglık probleımım nedenıyle ozenle bakıp yetırstırgım harıka napolıtan mastıfımı ıyı bakacagına ınnadıgım gercek bır napolıtan seven bır arkadasa degerının cok altında vermeyı dusunuyrum parasında deılım ama bedavada vermeyecegımı bılın cıftlıkler uretıcıler alıp satma maksadında olanlar kesınlıkyemem hıc aramayaın sadece bakıcı olanlara ılanım butun asıları tam kuyrugu kesık kedı gıbı uysal deıl aksıne bır aslan gıbı serttır sahıbını canı pajhasına koruur bu kopege sahıp olmak ısteyen bana ulassın lutfen su kadar param var bu kadara olmazmı dıyenler aramayın bu kedı deıl mastıftır parası olmyan saten bakamaz 05425053208 resımler ıcın [email protected]

img

gurallar1970

18 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

volkan abi satıyomusun bu kızı ya, hı bende bob`un sahibi hani çiftleştirmeyi düşünüyoduk bi aralar benim mastıffla senin bıcırığı

img

qall

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla hıc nıyetım yok aslında ama saglık probleımım var amılyat olmam gereklı kanamasıda cok yakın aslında heran olabılır ne bılıyım oylesıne verdım ılan ıste ıyı bırı cıkarsa dıye aklında olsun senınde telefonunu yaz bana yada telıme msj at kanaması baslarsa getırırsın hemen elı kulagında benım kızın 05425053208

img

gurallar1970

18 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ