Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
çin bıldırcını
elimde fazlalık olarak 4 adet çin bıldırcını vardır almak isteyenler cevap yazabilir birkaç gün önce yumurtlamaya başladılar adet fiyatı 30,00 tl
hepsini alırım kocaeliye gönderebilirsen 0535 7971285
mehmet arkadaşım acaba dişi ve erkek olarak nasıllar ve gönderme olayını nasıl yapabiliriz
arkadaşlar 1 tenesi beyaz erkek 2 tanesi sütlü kahve tonlarında 1 taneside beyaz ve mavi karışımlı dediğim gibi daha bir kaç gün önce yumurtlamaya başladılar tam olarak mavi rekli olanı da var ama onu satmıyacağım bu yıl ki yavruların tamamı farlı renklerde çıktı bunlardan olacak yavrularında mavi ve farklı renklerde olacağı kesindir
yacar bey otobüs firmaları ile gönderebilirim burdan nilüfer firması hergün otobüs kaldırıyor bursaya akşam çıkan araçla gönderebilirim sabah alman lazım çünkü havalar çok sıçak gündüz göndermek sakıncalı olur
mrdmemet arkadaşım ben kocaelindeyim siz neredesiniz haber bekliyorum..
yavuz,mehmet bey bursa dan.nilüfer firması oradan istanbul çalışıyor.
sy yacar ben muğla fethiyedeyim burası trizim yeri olduğu için sanırım birkay aylığına nilüfer firması buraya geliyor evim garaja çok yakın giren çıkan arabaları görüyorum o yüzden nilüfer firması dedim aklıma ilk gelen o oldu.siz hangi firmayla isterseniz onla gönderirim saygılar.
mehmet bey tel yazarsanız arıyım sizi görüşelim
ARKADAŞIM 2 ADET BILDIRCIN KALDI TEL 5372525956