1,5 aylık mavi gözlü erkek van kedisi, çok yakışıklı. diğeri 2,5 aylık dişi ankara üstelik tek çocuk olarak dünyaya geldi. yaptığım bazı ufak masrafların karşılanması şeklinde sahiplendirmek istiyorum. kısırlastırmaya karşı olduğum için kedilerimin yavrulamasına izin verdim.yavru almayı düşünenler eğer onu terketmeden ömür boyu bakacaksa ve onu Allah`ın emaneti olarak görecekse alsın lütfen.Dilerseniz fotoğraf gönderebilirim
ben almayı düşünüyorm fotolarını yollayablrmisn ?izmirde oturuyorum.evim bahçeli ve iyi bakıycamdan emin ol.
Ailece minik bir kedi arıyoruz. Gönlümüz de özellikle ankara kedisinden yana. Eğer 🔒 Üyelere Özel adresine resimlerini atarsanız oradan konuşalım. Çok memnun edersiniz bizi.
merhaba ben de van kedisi istiyorum..nerdesiniz?mailime kedinin fotolarını hemen atar mısınız?🔒 Üyelere Özel
ayrıca ücret olarak ne istiyorsunuz?
ücret dişi için 100 erkek için 130 lira. istanbuldayım. baska şehre de getirebiliriz. mail adresi olanlara fotoğraf atıyorum.ilginiz için teşekkürler
başka şehre de getirebiliriz diyorsanız ben alabilirim dişiyi eskişehirdeyim...ne dersiniz ?
ayrıca kum eğitimi var mı 2.5 aylık yavrunun
🔒 Üyelere Özel