Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

can yumurtalar geldi teşekkürler - 2.sayfa

murat can karakaya bu sitede tanıştığım en dürüst en efendi insanlardan biri.ona tekrar hepinizin huzurunda o muhteşem kolileme biçiminden dolayı teşekkür ediyorum.koliyi adım adım fotoğrafladımki bazı tüccarlara koli nasıl yapılırmış örnek olsun diye.yanlız resim nasıl yükleniyor buraya bilmiyorum.can sen bu resim işinden anlıyorsun yardımcı olursan sevinirim.

img

karakus

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

işte olay budur.insan yaptığı işten belli olur.unutmadan can arkadaşımız bu yumurtaları hediye olarak yolladı ve kargo parasını bile kendisi vermiş.ne kadar teşekkür etsem az kendisine eline koluna sağlık.para verip getirttiğimiz hiçbir koli bu şekilde güvenli ulaşmadı elimize.

img

karakus

ÖZEL MESAJ

SELÇUK ABİ RESİMLER TAMAM. ARKADAŞLAR BİR HATIRLATMA, RESİMLERİ YÜKLEMEDE YARDIMCI OLMA İŞİNİ LÜTFEN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN. NE YAPTIĞIMI ÖVMEK,NE HERHANGİ BİR KİMSEYİ KIZDIRACAK VEYA ÜZECEK TARZDA Bİ DÜŞÜNCEM YOK TEK SEBEP SELÇUK ABİNİN RİCASI ÜZERİNE YARDIMCI OLDUM. BUNLARI NEDEN YAZDIĞIMA GELİNCE, SİTEDE BAZI YAZIŞMALAR OLMAKTA KARŞILIKLI KİŞİLER İÇİN KENDİLERİNİ ÜZME,YORMA VE STRESE GİRME ANLAMINDA GELEN YAZIŞMALAR KESİNLİKLE YORUM YAPMADIM ŞU YADA BU ŞEKİLDE ÇÜNKÜ KONUYU BİREBİR YAŞAYAN BEN DEĞİLİM NE BU ARKADAŞ NEDE DİĞER ARKADAŞ HAKKINDA YORUM YAZMAYI DOĞRU BULMAM KİMSEYİ KIRMAK GÜCENDİRMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK.TEK YORUMUM BURADA BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR KİMSENİN BİRBİRİNİ KIRMAMASI VE HAKLIDA OLSAN HAKSIZDA OLSAN TARTIŞMAYA GİRİLMEMESİ.ÜZÜLMEMENİZ İÇİN... O NEDENLE BELİRTMEK İSTEDİM LÜTFEN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN TEŞEKKÜR EDERİM.

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

seni sen değil bırakta başkaları övsün demişler.bende can arkadaşımızın inceliğine karşılık jest olsun diye o güzel kolileme şeklinin fotoğraflarını koyayım dedim,beceremedim.sağolsun kendisi yardımcı oldu.ilgine ve yorumuna teşekkürler can.

img

karakus

ÖZEL MESAJ

olay budur işte :)

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Can bey selamlar epey zaman oldu ben Bursadan Mehmet Arpat zibrit yumurtası istemiştim unutmuş olmalısın insanlık hali eğer elinizde gümüş zibrit var ise 10 adet yollama imkanınız varmı acaba.

img

mehmet16

15 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ