Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru golden veya labrador arıyorum.

Merhaba, D.bakırda yaşıyorum. Özel bir şirkette yöneticiyim sahiplenmek istediğim yavruyu apartmanda beslemek istiyorum. İşyerim evimin hemen altında olduğundan zaman ayırma konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. İlgilenenlerden cevap bekliyorum.. Teşekkürler Atakan KAYNAK

img

valmarque

14 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru goldenım var birbuçuk aylık işimden dolayı vermek zorundayım dha yeni almştım ilk aşılarını olmuş karneli.isterseniz masrafları karşılığında size verebilirim

img

coldcase

14 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam olur nasıl ulaşabilirim size ?

img

valmarque

14 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

daha 4 gün önce aldım erkek golden.550tl ye aldım.200 mlyon maması ve diğer ihityaçları tuttu.aşıları yapılmş.özel tuvalet kumu var.taşıma kabı pudrası tarağı 3 aylık maması vitamini tuvalet kabı-küreği mama kapları herşeyi var.veteriner kontrolü yapıldı karneside var 50 günlük civarı.safkan..taşınıcağım için vermek zorundayım ama iyi bi aileye gitsin istiyorum.hepsiyle birlikte 500e verebilirm.ilgileniosanız msj atarsanız sizi geri arayabilrim.0506 960 00 02

img

coldcase

14 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende mersin tarsusta yasıyorum asıları yapılmamıs kimliği çıkartılmamıs 400 tl dir. irtibat no 0534 446 8342 ve [email protected]

img

mustafasan12

14 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ