Ücretsiz Köpek Verenler

7 Aylık Terrier yavrusunu ücretsiz olarak vericem.
Mrb. 7 aylık terrier yavrusu var ve ücretsiz olarak vermek istiyorum. Eğitim verme imkanım pek olmadı vaktim çok kısıtlı ama henüz geç değil. Köpeğimi verme nedenimse zamanımın kısıtlı olması.

Bu arada şehir yazmayı unutmuşum İzmir`de ikamet ediyorum.

merhaba bende bir terier cinsi köpek arıyorum köpek eğitmeni bir arkadaşım var eğitim problem olmaz emin olabilirsiniz ki çok iyi bakacağıma istanbulluyum aslında ama şu tatil için denizlide ikamet ediyorum gönderebilme ihtimaliniz var mı ve resimlerini gönderebilirmisiniz 🔒 Üyelere Özel mail adresim

merhaba.bende terrier cınsı kopek aramaktayım.we ızmırde oturyorum.kopegınıze cok ıyı bakıcagıma emın olabılırsınız.daha onceden kopek baktım.kopegın resmını 🔒 Üyelere Özel adresıne gonderırsenız sevınırım..sımdıden tesekkurler.

merhaba bu minik için görüşmek istiyorum...

Merhaba 10 yaşındaki terrierimizi geçen yıl ameliyat ettirmemize rağmen sağlık problemleri yüzünden kaybettik.1 yıl boyunca üzüntü duyduğumuzdan başka bir terrier alamadık.Terrierinizin in bakımı konusunda endişeniz olmasın ,görüşmek isteriz.

🔒 Üyelere Özel ilgilenen arkadaşlar ekleyebilir.

🔒 Üyelere Özel ilgilenen arkadaşlar ekleyebilir.

Merhaba, köpek hakkında danışmak istiyorum size nasıl ulaşabilirim acaba ?

4carpediem yazdı :
Mrb. 7 aylık terrier yavrusu var ve ücretsiz olarak vermek istiyorum. Eğitim verme imkanım pek olmadı vaktim çok kısıtlı ama henüz geç değil. Köpeğimi verme nedenimse zamanımın kısıtlı olması.

4carpediem yazdı :
Mrb. terrier yavrusu sahiplenmek istiyorum İstanbul da yaşıyorum.. emin olun ona gözüm gibi bakarım. lütfen! çok acil...

Yanıtlamak için giriş yapın