Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Hayatımdaki sahte yüzler çogaldıgı için kimsem kalmadı.golden retriever arıyorum :/

Hayatımdaki sahte yüzler çogaldıgı için kimsem kalmadı annem sabahtan işe gidiyoru akşam 7 `de geliyor. Bende kombi projesi çizdigim için sadece iş oldugu zaman 1 saatligine iş yerine gidiyorum. Kendi çapımca Bir ücret ödeyebilirim ama acil sahiplendirmek ve ücret istemeyenler için. Ben bakabilirim. Kimileri sadece bir heves için alıyor. Belki bakıyor belki bakamıyor 1 ay sonra en fazla oda kurtulmak için ugraşıyor. Ben onlardan digilim. Sahiplenmek istedigim golden retriever benim herşeyim olucak bunu bilmenizi isterim. 2 arkadaşım var oda iş yerindeki arkadaşlarım. Onlarda ya para isterler yada bi yere götür ev boşsa kızla gelelim vb vb. Bunlardan çok sıkıldıgım için Bir dost arkadaş istiyorum. Ankara`da oturuyorum. Önceden bir golden retriever`m vardı fakat kaza sonucu hayatını kaybetti :( . En iyi şekilde bakıcagımdan emin olmanızı isterim. Kuzeniminde golden retriever`ı var ben 1 saatligine işe gittigimde o gelicek beraber oynıcakları vb vb. tekrar bir köpek istiyorum. Tekrar bir mutluluk istiyorum. 2,3 ay sonra kendi paramla alabilirdim ama bu mutluluga şu an çok ihtiyacım var Ve muhtacım. Elimden geldigi kadar ücret vermeyede razıyım yeterki bu iyiligi bana yapın. 0554 310 01 12 Cep numaram 24 saat açıktır. [email protected] msn adresim mail`e pek sıklıkda bakamıyorum ama her dk msnde online`m Teşekkürler şimdiden ilgilenenler için. Bildirmek isterim Yaşım 17 ama olmamasını isterdim fakat hayat tecrübem 17x17 tekrar teşekkür ederim.

img

okn06

14 yıl 9 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ