Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
köpeğini vermek isteyenler beni bulsun
ücretsiz olarak köpeğini vermek isteyenler süs ve av köpeği hariç bir köpek sahiplenmek istiyorum. bakacak yeri olmayanlar vede onları bırakmak isteyenler bana verebilirler..Çok yaşını almamış kaydı ile..
cep numaram 0533 5132367 siz çaldırın ben ararım..
evet yokmu köpeğini vermek isteyenler onlara çok iyi bakacağıma emin olabilirsinzi.
BONBON KIZ YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE ORTADAN YOK EDİLEN PRENSESİMİZİN ÜVEY KIZI. PRENSESİMİZ ONU DA KENDİ YAVRULARIYLA BİRLİKTE EMZİRDİ ANNELİK YAPTI... BONBONU, ONUN İÇİN ÖLÜP BİTTİĞİNİ SÖYLEYEN BİR ÖĞRENCİ ARKADAŞIMIZA SAHİPLENDİRMİŞTİK ANCAK KENDİSİ HİÇ ARKASINA BİLE BAKMAD...AN VE BİZLERE HABER VERMEDEN BONBONU FAKÜLTE BAHÇESİNE ATIP GİTMİŞ. YAZ DÖNEMİ OLMASINDAN VE ARTIK HERKESİN İZİNDE OLMASINDAN DOLAYI BONBON FAKÜLTEDE BARINAMAYACAK. EN GEÇ 15 GÜN İÇİNDE YUVA BULAMAZSAK BARINAĞA GİTMEK ZORUNDA. BONBON KIZ 2 GÜNLÜKKEN ÇÖPTE BULUNDU... 2 AYLIK OLDU,KADERİ HALA SOKAKLARA TERKEDİLEREK KÖTÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR... ONA YUVANIZI AÇMAK İSTERSENİZ İLETİŞİM: BURCU TOPUZOĞLU:05325153182
sahiplendirdiğimiz bu güzel ve masum oğlan yaşadığı apartmanda sakin olarak kalamayan bir takım insancıklar yüzünden ev halkına dert yanmışlar... İstenmiyor. Eğer bişey yapmazlarsa bide tehdit etmişler biz belediyeyi arar aldırırız diye ki bu imkansız... ama huzursuzluk başlamış orda kalamaz. Yani yeniden sahiplendirmemiz gerekli ama artık hiç bırakmıcak birine... Not: Bu zaman zarfında ona geçici yuvasını açacak bir yer de gerek. .1,5 yaşlarında, erkek. Kısırlaştırıldı, cip takıldı.Cok uysal, uyumlu ve soz dinler bir yapisi var... O`na yuvanizi ve yureginizi acmak ister misiniz..? [email protected] [email protected]
ŞÖYLE YAPALIM, SİZ HANGİ ŞEHİRDE OLDUĞUNUZU SÖYLEYİN, BEN DE ONA GÖRE BELİRTEYİM KÖPEKCİKLERİ :))
ben adana da ikamet ediyorum
burcu hanım anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz köpecikler sokaka köpeği diye tabir edilen cins olmayan köpekler, kusura bakmayın ama ben o tür köpekler istemiyorum. cins yani saf kan köpek edinmek benim amacım fakat sakın yanlış anlamayın asla köpekleri satmak gibi bir niyetim yok sadece köpekleri sevdiğim için..
2 aylık spitz düşünürseniz (çocuklarla çok iyi geçinirler ve tam bir aile köpekleridir ve küçük ırk tır) köpeğimi ve ilanı buradan görebilirsiniz : http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-spitz-acil-2-aylik-papillion-minyatur-spitz-satilik-300-ytl-izmir/detay ilgilenirseniz 554 7090774 şebnem
Hala bulamadım :(