Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

beytepeli - 4.sayfa

Bey tepeli kanatlılarının fotoğraflarını paylaşmak istemezmisin görmek isterdik

img

thares

16 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

can allah nazardan saklasın,hepsinin tüyü kadar hayrını gör inşallah.

img

karakus

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELÇUK ABİ GÜNAYDIN,ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOLASIN.

img

beytepeli

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CAN ellerine saglık cok güzel kümeslerin var ,Hayvanlarında cok güzel Can kardesim sana kücük bir tavsiyem var catı kenarlarındaki strofor fazlalıklarını al üzerinide ince bir sıvayla kapatabilirsin beyaz beyaz durmasın resimden görüldügü kadar hayvanların henüz kesfetmemiş onları yerlerse sindirim bozukluğu yasarlar saygılarımla

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

OKAN ABİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HAKLISIN İNŞALLAH PAZAR GÜNÜ YAPMAYA ÇALIŞIRIM.EK YERLER YAPTIM BU HAFTA YENİ CİVCİV KAFESLERİ VS.GELDİ YARIN ONLARIN YERDEĞİŞİMİ FELAN MESAİ VAR :))

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

murat kardeş ben o kadar kanatlın oldugunu bilmiyordum maşallah neler varmış neler allah beraketini artırsın hayırlarını gör

ADEM SELAM , İNŞALLAH YARIN ÇOK GÜZEL RESİMLERİNİ ÇEKECEĞİM HEPSİNİN PAYLAŞACAĞIM KARMA YAPIP,,,CİVCİVLER VS.

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ

maşallah yarın bakalım

Sayın Beytepeli

Tek Kelime İle MAŞALLAH Başka Ne Denirki

Emeklerine Sağlık

Paylaşımların İçin Çok Teşekkürler

img

thares

16 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben bugün yine can la telefonda görüştüm.dostlar bu işler kolay olmuyor maddi külfetinin yanında manevi tavizlerde veriliyor.yeri geliyor ailesinden çok hayvanlarla ilgilenmek zorunda kalıyor insan.bu yüzden can ın emeklerini takdir etmek ve allah utandırmasın demekten başka bişey düşmez bize.gerçekten hem efendi hem mütevazi birisi can arkadaşımız.tanışmanızı tavsiye ederim.tebrikler can!!

img

karakus

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE.İYİ DİLEK VE GÜZEL NİYETLERİNİZ İÇİN. DİLERİM RABBIM DAHA GÜZELLERİNİ,DAHA İYİLERİNİ,DÜŞLERİNİZDEN VE KALBİNİZDEN GEÇEN DAHA NİCELERİNİ FAZLASIYLA NASİP EDER.ÇOK SAĞOLUN. SELÇUK ABİ AYRIYETTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,UTANDIRDIN BENİ. EN BÜYÜK GÜZELLİK KISA ZAMAN İÇERİSİNDE SİZLERLE TANIŞIP DOSTHANE ORTAM KURULMASIDIR. TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM.

img

beytepeli

ÖZEL MESAJ