Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Ücretsiz yavru arıyorum.
Bursa ve çevre illerden golden , labrador ya da chow chow(Çin Aslanı) yavrusu arıyorum.Yavru istememin sebebi , uzun yıllar birlikte vakit geçirmek isteyişimdendir.Asla ticari bir amaç güdmüyorum.Bahçemde hali hazırda kulübem var.Evde de besleyebileceğim için yer problemim yok.Kuzeniminde veteriner olması benim avantajımadır diye düşünüyorum.Sahiplenmek istediğim yavrunun anne sütünden kendiliğinden kesilmiş olması önemlidir. Ulaşmak isteyenler [email protected] messenger adresinden anlık olarak benimle iletişime geçebilirler.
7 Aylık bir golden retriever yavrusu sahiplendim.Bu hafta sonu İzmir`den alacağım.Fakat , mesajımı tekrar gözden geçirdim ve önceki yazdıklarımın şaibeli göründüğü kanaatine vardım.Bunun için özür diliyorum.İkinci bir yavru daha sahiplenebilirim.Golden gibi uysal bir yavruyla iyi geçinebilecek bir cins olması şartıyla.Eğer yavrusunu sahiplendirmeyi düşünen biri var ve yazdıklarımdan ötürü içinde bir şüphe oluşuyorsa , yavruyu gelip ziyaret edebilir ya da ben fotoğraf veya videolarını gönderebilirim.