Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

kuluçka makinası

arkadaşlar dolaptan kuluçka makinası yatırsam randımanlı olurmu

img

melikili

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ewt olur ben cok cesitli selıkde yaptım yeterkı ızalasyon ıyı olsun http://kanatlicanlilar.yetkinforum.net/el-yapm-kulucka-makinalar-f2/bu-da-benm-kulucka-maknam-t28.htmsana lınk verıyım belkı yardımı olur

img

34_golge

15 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bir tane yaptım yalıtım olarak buzdolabını hiçbişeye değişmem,şöyleki dolap 37.5 derecede çalışırken dolabı denemek için kapattım yarım saat sonra tekrar elektrik verdiğimde içerdeki sıcaklık 31 derece idi yani kısa süreli elektrik kesilmelerindede korkunuz olmaz,ama dikkat edilecek nokta dolabın fitillerinin sağlam olması yani kapağının tam olarak kapanması ve fanın dolap büyüklüğüne göre olması.

img

karakus

15 yıl 2 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım. tabiki randıman alırsın ben kendim yaptım 100 numara oldu yeterki bilinçli yap oksijen deliklerini unutma fan rezistans ve en önemlisi derececi 37,5 derece bu malzemeler kaliteli olmalı yedek rezistans koy nem kabını unutma çevirme işlemini nasıl düşünur bilemiyorum ama ben cimukanın çevirme aparatını kullandım 30 yumurtalı tavuk 4 saate sağ sol yapıyor ve randuman olayı % 90-100 verim alıyorum yeterki döllü yumurta olsun çıkım zamanı çok önemlidironada dikkat etmelisin derecenin altındayken kapıyı açma hayırlı olsun

img

ferai

15 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb arkadaşım. şuan bende ufak bi buzdalabından kuluçka makinası var ve harika verim aldım. yapman gerekenler 1) 3 adet 60 lık ampül. biri tavana diğeri duvara bir diğeri de taban kısmına monte et. 2) 1 adet fan üsteki ampüle üflesin. (sakın ha fan yumurtalara direk üflemesin) 3) metal su kabı, altatki ampülün üstünde olsun ki ısıdan su fazla ne yapsın 4)çevirme sistemini ise anlatmak biraz uzun ve sana bi arkadaş sırrı NEM BU aleti al ve dışardan hortumla içeri buhar üflet 40 tl kadar bi fiyatı var o zaman nem oranı %90-95 olur Allah yardımcın olsun

img

çubuklu_halit

15 yıl 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

verdiğiniz bilgi için teşekürler

img

melikili

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ