Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
KÜÇÜK IRK KÖPEK ARIYORUM...
evde bakabileceğim ufak bir köpek arıyorum köpeğini yada yavrularını vermek isteyenler varsa lütfen telefon yada mail bırakırsalar sevinirim ...
5 aylık pincher yavrumuz var. Yurtdışına gitmemiz sebebi ile sahiplendirmek istiyoruz. İlgilenirseniz 532 473 92 07 telefonum
2 aylık spitz düşünürseniz (çocuklarla çok iyi geçinirler ve tam bir aile köpekleridir ve küçük ırk tır) köpeğimi ve ilanı buradan görebilirsiniz : http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-spitz-acil-2-aylik-papillion-minyatur-spitz-satilik-300-ytl-izmir/detay ilgilenirseniz 554 7090774 şebnem
Iyi gunler, Bichon frise (Terrier 0 numara olarak adlandiriliyor genelde) 6,5 aylık Bobo adlı bir köpeğimiz var. Ancak seyahatlerimiz nedeniyle maalesef acilen sevileceği ve iyi bakılacağı birisine vermek zorundayız. Tüm aşıları tamam. Çiş-kaka eğitimi var. Ayrıca temel komutları da öğrettik. Çok sağlıklı ve mutlu bir köpektir. İsterseniz fotograflarini da mail atabilirim. Ücret istemiyoruz, iyi bakılsın, sevilsin yeter. Biz İstanbul`dayız. İşyerimiz Kızıltoprak`ta evimiz Çekmeköy tarafında. İlgileniyorsaniz 0549 211 69 37 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Iyi gunler.