Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

200 TL YE KADAR KÖPEK ARIYORUM!!!

Merhabalar.. Evde bakılmak üzere yavru Rotweiller, yavru Boxer, Labrador Retriever yada en fazla 6 aylığa kadar Safkan Golden Retriever arıyorum. Dişi olması tercihimdir ama erkek de olabilir.. Kesinlikle evde ve çok iyi derecede bakılacağından şüpheniz olmasın.. Evimiz 2 katlı olup 2 balkonlu ve küçük bir topraklı alanı da vardır.. Ayrıca.. İnanın en az! 4 aydır bi Golden arıyorum ama halen bulabilmiş değilim :((( lütfen ama lütfen Sesime kulak verin :(( !!!

img

goldenretrieverm

15 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Terrier, American Cocker, İspanyol Cocker, English Cocker, Franch Bulldog da aradıklarımın arasındadır, yazmayı unutmuşum..

img

goldenretrieverm

ÖZEL MESAJ

slm dostum hayırlı akşamlar..benim ilanıma msj atmıstınız yavrular için msn eklerseniz orda belirttiğim şekilde size yardımcı olucam ve inanın en güzel yavrumu yollucam yarın msnden cam açıp yavruyu göstericem [email protected] tesekkurler

img

sakacilar

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tekrar merhaba, msn e giremem malesef sanırım ama msn ime yavrunun fotoğrafını email olarak gönderebilirseniz sevinirim.. ayrıca hangi şehirdendiniz? ben ankara dayım, galiba yol masrafı da ekleneceği için bunun üzerine 200 tl yi verebileceğimi sanmıyorum, o yüzden 150 ye indirseniz, yol masrafı da olacağından lütfen mümkünse.. olumlu bir cevabınız dileğiyle, iyi günler..

img

goldenretrieverm

ÖZEL MESAJ

msn adresimi yazmayı unutmuşum pardon.. msn [email protected] (2 alt tireli) bu arada istanbul daymışsınız ama 45 günlük bir yavru için istanbul dan ankara ya 6 saatlik bir yol sürecinde gelmesi yavrunun sağlık açısından son derece olumsuz yönde etkilemez mi? ya ölüme sebebiyet olursa :S :S :S :((((

img

goldenretrieverm

ÖZEL MESAJ

günaydın.inanın fiyata başka bişey yapamyıyorum yavrular arkadasımın ve o da biraz paraya sıkışık yoksa yavruları elden ücretsiz vericektik..200 tl den baska olmaz ve bu fiyata böyle bi tatlı yavru bulamazsınız..kargo konusunuda arkadaşım halledicek sizin msn adresini ekledim eğer açarsanız ordan konuşup telefonlasabiliriz olursa.

img

sakacilar

15 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ