Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
SÜPER BOXER YAVRU 5 KARDEŞLER :)
arkadaşlar yavrular mükemmel ve çokk sağlıklı ve inanılmaz hareketliler 45 günlük kadar oldular sütten yeni kesildiler 3 ü tiger 2 düz kahve rengi erkekli dişili kardeşler..hepsi tombiş hepsi besili canavar gibi oldular maşallahları var artık yuvadan ayrılma vakti geldi .. msn adresim [email protected] uygun fiyata vericem toplucada [email protected]....
merhaba, bir tane tiger desenli dişi yada erkek yavruyu 150 tl ye verebilir misiniz ve ankara ya gönderebilir misiniz? olumlu bir cevap dileğiyle, iyi günler..
ayrıca hangi şehirdensiniz?
slm dostum..ben istanbuldayım dişi tiger yavrum var 1 tane kaldı kendime sakladım yavrum inan en iyisini ayırmıştım size kısmetse yollarım..ama inanın 200 tl den aşşağı veremem..diğer ilanımda 333 tl yazdım isteyene o fiyatı düz yani 300 yapıp verdim size dişi oldugu için 200 tl vericem ankaraya yollama işini yarın haber verebilirim msn eklerseniz
ilan güncel arkadaşlar 2 yavrum kaldı...
arkadaşlar son 2 tane yavrum kaldı bi erkek di dişi..onlarıda uygun vericem,,msn adresimi ekleyin [email protected] ilan güncel
yavrular satıldı,,ilan iptal
tek dişi yavru kaldı arkadaşlar onuda uygun vericem ilan güncel arkadaşlar...İLAN GÜNCEL..
ilan iptal..yavrular yeni sahiplerine verildi..
yavrular bitti köpek yok arkadaşlar