Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ücretsiz köpek arıyorum

ÜCRETSİZ köpek arıyorum terrier beagle vb.gibi çok fazla büyümeyen her köpek olur çünkü dairede bakılcak çok mutlu bi ortamda buyucgınden emn olabılırsınız ilğilenirseniz sevinirim :)

img

nazkef

14 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

5 aylık pincher yavrumuz var. Yurtdışına taşınmamız sebebi ile sahiplendirmek istiyoruz. İlgilenirseniz 532 473 92 07 telefonum

img

bkarahuseyin

14 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık spitz düşünürseniz (çocuklarla çok iyi geçinirler ve tam bir aile köpekleridir ve küçük ırk tır) köpeğimi ve ilanı buradan görebilirsiniz : http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-spitz-acil-2-aylik-papillion-minyatur-spitz-satilik-300-ytl-izmir/detay ilgilenirseniz 554 7090774 şebnem

img

stinkey

20 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Iyi gunler, Bichon frise (Terrier 0 numara olarak adlandiriliyor genelde) 6,5 aylık Bobo adlı bir köpeğimiz var. Ancak seyahatlerimiz nedeniyle maalesef acilen sevileceği ve iyi bakılacağı birisine vermek zorundayız. Tüm aşıları tamam. Çiş-kaka eğitimi var. Ayrıca temel komutları da öğrettik. Çok sağlıklı ve mutlu bir köpektir. İsterseniz fotograflarini da mail atabilirim. Ücret istemiyoruz, iyi bakılsın, sevilsin yeter. Biz İstanbul`dayız. İşyerimiz Kızıltoprak`ta evimiz Çekmeköy tarafında. İlgileniyorsaniz 0549 211 69 37 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Iyi gunler.

img

yeldaulusoy

14 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ