Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Yasal Uyarı - 2.sayfa

Slm arkadaşlarlar ben istanbul kamiloba büyükçekmece de civciv üretimi yapıp siz değerli hepsievcil ziyaretcilerine yaklaşık 6 aylık bir süredir satmaktayım aynı şekilde Hepsievcil üzerinde satış yapmakta olan DENİZLİ HOROZU MEMLEKETİNDEN (DENİLİDEN)ALINIR ŞEKLİNDE İLAN Başlığı ile satış yapmakta olan daha önce bodrumda veteriner kliniğinde çalışan ve kendisinden bazı kanatlı hayvanlar aldığım ve güvenimi kazanan Erhan ATAK isimli arkadaşımız ürettiğim civcivleri almak üzere istanbula yanıma gelmiş ve elimde o an bulunan 400 +civciv ve 60 adet ördek yumurtası verdim kendisi 21 06 tarihinde göndermeyi beyan attiği hayvan bedellerini hala göndermemiş olup telefonlarada cvp vermiyor.sizde benim durumuma düşmemeniz için bu bilgiyi sizle paylaşmak istedim arkadaşa ait mail adresi:[email protected] Ticaret yapmayı düşünürseniz lütfen tedbirinizi alın benim gibi sizde herkeze güvenmeyin benimle irtibat kurmak isterseniz 05557745664

img

sonugoren

15 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Erhan Kardeşim seni tanımama rağmen bu olayda taraf olmak istemedim kendine yakışanı yaptın bu konuyu kapatarak bende herkes adına sana teşekkür ederim Ercan Beyin dediği gibi bir yanlıs anlama oldugu muhakkak Sinan Bey Erhanın aylar önce anlatmasıyla sizi gıyaben tanıyorum Erhan sizi çok iyi bir arkadaş diye tanıttı ilk alısverişlerinizde ama sonra işlerimin yoğunlu nedeniyle son zamanlarda görüsemedim onunla fakat sizin mesajı görünce hem şaşırdım hem üzüldüm aranızda tatsızlık olmasına neyse dilerim bu konuyu sizde kapatırsınız Sinan bey anladığım kadarıyla sizi rahatsız eden gecikme arkadaslar arasında gecikme olsa bile ticaretde bir iki gün istenmeyen gecikmeler olabilir insallah sonu tatlı olur saygı ve selamlarımla Okan KEMAL

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Denizli den Erhan kardeşimle 6 aylık bir tanışmışlığımız var ve kendisi ile bir kaç alışverişimiz oldu kesinlikle bir yanlışını görmedim ben ona yumurta sattım o bana civciv sattı. Kendisine güveniyorum ve ortada bir yanlış anlama olduğundan eminim. Böyle konuları burda görmek pek hoş olmuyor ama hakkı nın hakkını hakkıya vermek lazım.

img

hovarda35

19 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli kardeşim ERHAN ve SİNAN..bu nahoş olayın keşke hiç olmasaydı.daha iyi olurdu diyeceğim ama sonunda tatlıya bağlanmasına sevindim.sizlere de bu yakışır.kalın sağlıcakla.

img

denizlici

16 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ