Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ÜCRETSİZ ANNE ALTINDAN AV KÖPEĞİ
ARKADAŞLAR 2 HAFTA ÖNCE AV KÖPEĞİM YAVRULADI ONLARA ÇOK AMA ÇOK İYİ BAKACAK BİRİSİNİ ARIYORUM DURUMU İYİ OLAN BİRİSİNE SAHİPLENDİRMEK İSTİYORUM ONLAR BENİM GÖZ BEBEĞİM HEPSİ BİRBİRİNDEN TATLI 10 TANE YAVRULADI.. İLGİLENENLER: MSN: [email protected] TEL: 05318977259
chucky95 herkese laf atıyosun burası petshop deil biliyoruz da sende köpeğini satarken 290 tl istemişsin)bilmişlik taslamayalım lütfen.
Birader sen iyimisin ben tüm köpekLerimi ücretsiz verdm bişi tasLadığm yok herşey ortada o goldenımı kayseriye ücretsiz yolladım ben biLmeden ötmeyeLim ;)
kardes hangi ilde yasıyorsun bi köpeklerin cinsi ne söleyebilirmisin...
Kardeş ben istanbul kartal yakacıkta oturuyorum. Av köpeği ücretsiz veriyorum yavru anne altından anneyide görebilirsiniz sadece güvenebileceğim birisine vericem. Yalnız bazı gerizekalılar köpek satıyormuşum gibi piyasa yapmış dertleri ne bilmiyorum ama çözücem inşallah..
[email protected] ben seni ekledim kardes bi görüselim ben ankaradayım ama hallederiz ya heralde
OLur kardeş resimleride atarım anLaşırız.
kardeşim verdinmi köpekleri seni msn ekledim ben
GÜNCELL
köepekler duruyosa bende talibim bitanesine giresuna götürücem köyde av yapmak için