Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
yavru golden
5 aylık yavru goldenım var.aşıları tam.karnesi var.çok sağlıklı.terrier yavrusuyla takas edebilirim.yada vet masrafı 200 tl ye verebilirim.ilgilenenler msj atsın lütfen
merhaba, cinsiyeti nedir yavrunun? ankara ya gönderebilirseniz sahiplenmek isterim ama fiyatı biraz daha düşürebilir misiniz mümkünse? iyi günler...
ayrıca hangi şehirdesiniz??
Öğrenciye vermeyi düşünür müsünüz? şimdiye kadar 3 köpek büyüttüm bakımdan ve ilgiden anlarım.. hangi şehirdensiniz?
Ayrıca, daha önce birkaç kez köpek besleme deneyimim oldu ve şuan da bir yavru köpek bakıyorum evde.. köpeğinizin cinsini, hangi şehirde yaşadığınızı, fiyat miktarını biraz daha aşağı çekip çekemiyeceğinizi belirtir misiniz? ve mümkünse foto yükler misiniz birkaç tane? bekliyorum, hoşçakalın..
istanbuldayım.köpeğimize çok iyi baktık.besili maşallah.vet bile şaşırdı.ist dışına gönderme şansım yok.üzgünüm
görmek isteyen olursa msn den resim yollayabilirim
istanbula gelip alabiliriz [email protected] eklerseniz resimleri görmek isterim.
merhaba ben sefaköy küçükçekmecede ikamet etmekteyim 120 m2 evim vardır. hem evim hem işim dib dibe olduğu için çok iyi bakılacağından şüpheniz olmasın. [email protected] mail adresim resimleri atarsanız sevinirim. talibim bilginize
sayın sbuyuksayar. resimleri yolladım umarım elinize geçmiştir.