Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

yavru golden

5 aylık yavru goldenım var.aşıları tam.karnesi var.çok sağlıklı.terrier yavrusuyla takas edebilirim.yada vet masrafı 200 tl ye verebilirim.ilgilenenler msj atsın lütfen

img

xbayerx

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, cinsiyeti nedir yavrunun? ankara ya gönderebilirseniz sahiplenmek isterim ama fiyatı biraz daha düşürebilir misiniz mümkünse? iyi günler...

img

goldenretrieverm

15 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ayrıca hangi şehirdesiniz??

img

goldenretrieverm

ÖZEL MESAJ

Öğrenciye vermeyi düşünür müsünüz? şimdiye kadar 3 köpek büyüttüm bakımdan ve ilgiden anlarım.. hangi şehirdensiniz?

img

seader

15 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ayrıca, daha önce birkaç kez köpek besleme deneyimim oldu ve şuan da bir yavru köpek bakıyorum evde.. köpeğinizin cinsini, hangi şehirde yaşadığınızı, fiyat miktarını biraz daha aşağı çekip çekemiyeceğinizi belirtir misiniz? ve mümkünse foto yükler misiniz birkaç tane? bekliyorum, hoşçakalın..

img

goldenretrieverm

ÖZEL MESAJ

istanbuldayım.köpeğimize çok iyi baktık.besili maşallah.vet bile şaşırdı.ist dışına gönderme şansım yok.üzgünüm

img

xbayerx

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

görmek isteyen olursa msn den resim yollayabilirim

img

xbayerx

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbula gelip alabiliriz [email protected] eklerseniz resimleri görmek isterim.

img

seader

15 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben sefaköy küçükçekmecede ikamet etmekteyim 120 m2 evim vardır. hem evim hem işim dib dibe olduğu için çok iyi bakılacağından şüpheniz olmasın. [email protected] mail adresim resimleri atarsanız sevinirim. talibim bilginize

img

sbuyuksayar

15 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın sbuyuksayar. resimleri yolladım umarım elinize geçmiştir.

img

xbayerx

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ