Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Terrier isteyenlere..!
Arkadaşlar geçen gün öyle boş boş yağmurun altında dolanıyordum birde baktm terrier sanırım biraz şiddet gördüğü için evinden kaçmış :( Zavallı yavrucak bir kaç gün bakayım dedim ama yerim müsait olmadığı için vermek zorunda kaldım :( ayağı açılmıştı pansuman ettrdik ameliyat ilaç parası derken 50 tl harcadım . şimdi bu köpeği 50 tl`ye veriyorum . İlgilenenler :05318977259
Hangi ildensiniz
inşallah çok iyi bir yuva bulur zavallıcık ama yazık onu almışsınız allah razı olsun ilgilenmişsiniz para harcamışsıniz ama iyiliğinizin ilginizin karşılığını istiyorsunuz nerde kaldı sizin hayvan severliğiniz ve yaptığınız iyilik.
Arkadaşım hakLısın bende kendime kızdım. Ücretsiz verdim dayanamadım :) burdakiler ticarete dökmüş olayı onlara düşük derken düşmenin anlamı olmadığını anladım sahiplendirdim :) ARKADAŞLAR KÖPEĞİM YUVA BULDU :)
çok sevindim inanın inş. bütün bi ömürü yuvasından ayrılmadan üzülmeden sağlıklı bi şekilde geçer.anlayışınız için tşk. ederim ayrıca düşünceli davranışınızdan dolayıda tebrik ederim. :)
Sizde mi köpek arıyorsunuz?
evet bende arıyorum ama bulamıyorum =)