Ücretsiz Kedi Verenler

suadiye`de 4 yavrumuz kayboldu:(( lütfen bir bakın
ikisi siyah ikisi grili beyazlı yavrularımız dün gece kayboldu!! bulan gören varsa lütfen !!! anneleri ağlayarak yavruları aradı bütün gün, çevre bahçelerde yoklar, birilerinin aldığından nerdeyse eminiz. belki sahipsiz sanıp alındılar nolur ilgilenelim

yavruların birini suadiye hotelin orda, yani sahilde atılmış bulduk. insafsızın biri bebekleri annesinden alıp toplamış sahile atmış, nolur yakınlarda oturan varsa bir ilgilenin. çok yazık daha 45 günlükler:(

İnanamıyorum ne biçim insanlar var bu dünyada..kendileri bilinçsiz olduğu için çocuklarını da bilinçlendiremiyorlar!!!!45 günlük yavru alınır mı annesinden:((((

ben de inanamıyorum ama galiba komşunun birisi hepsini gece toplayıp atmış,, 3 gündür bostancı caddebostan arasını hem sahilden hem caddeden arıyorum. fakat ne çare. hava da çok bozuk olduğu için hiçbir şansları kalmayacak yakında yavruların:( neyse ki birini bulduk. fakat diğerlerini ayrı ayrı yerlere atmış olabilirler mi aklım almıyor. bu civarda oturan tanıdıklarınıza lütfen sorun lütfen!! :(

yavrulardan ses yok.. hala bir umutla kedi bulanlar sitelerine bakıyorum..:(

Yanıtlamak için giriş yapın