Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Dogo Argentino
Elimde bulunan 3 adet dişi 2 aylık dogo yavrularını sahiplendirmek istiyorum dişinin birisi korsandır. paftası tek gözünü kapatıyo hepsi çok saglıklıdır diğer ikisi süt beyazdır köpeklerde leke yoktur.Acil vermek zorundayım yerim olmadığından tel:0507 219 10 56 eskişehir içi köpekleri gösterebilirim...msn adresim [email protected]
iyi günler ben ankaradan ferhat yavrulardan birne talibim yavruya gözüm gibi bakacagımdan emin olalbilirsinizz... aşıları vb. her şeyi eksiksiz yaptırcagımdan emin olun lütfen istediginz zaman foto sunu çekip gönderidim içniz rahat eder emin olun güzel sevgiyle bakacagım... 80 m2 lik bir alanım var rahatca bakabilcegim kapalı bir yer soguk sıcak geçirmez... oda rahat eder orda =)) lütfen irtibata geçelim çok istiyorum sizde takdir edersinizki iyi birileri baksın emin olun gözüm gibi bakarım....
merhaba ücret talep ediyor musunuz acaba? ben ankarada oturuyorum. 1 veya 2 tane sütbeyaz olan dişi veya erkeği sahiplenmek isterim ve çok iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz.. evde beslediğim yavru bi köpeğim ve kedim daha var zaten.. cevap bek. olucam iyi günler..
köpekler ücretidir yalnız fiyat telefnda görüşülür...