Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

büyümeyen küçük ırklardan.(dişi-erkek fark etmez)

istanbulda veya yakın illerden çocuklara birşey yapmayan küçük ırk bir köpek arıyorum.. iyi bakacagımdan şüpeniz olmasın.. verecek kişiler haftada bir gelip ziyarat edebilirler. :)

img

seralşahin

19 yıl 7 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

amerikan coccer erkek 3 yaşında tuvalet eğitimi ok..yurtdışına gideceğimizden vermek zorundayız 0532-285 70 71

img

selil

14 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELİL HANIM SELAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM (İLGİNİZE) KÖPEĞİNİZE İYİ BKACAGIMDAN ŞÜPENİZ OLMASIN (GÖNÜL RAHATLIGIYLA TESLİM EDEBİLİRSİNİZ) İSTEDİĞİNİZ ZAMANDA GELİP GÖREBİLİRSİNİZ..

img

seralşahin

ÖZEL MESAJ

günceldir.halen aramaktayım..

img

seralşahin

ÖZEL MESAJ

5 aylık pincher yavrumuz var. Yurtdışına gitmemiz sebebi ile sahiplendirmek istiyoruz. İlgilenirseniz 532 473 92 07 telefonum

img

bkarahuseyin

14 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık spitz düşünürseniz (çocuklarla çok iyi geçinirler ve tam bir aile köpekleridir ve küçük ırk tır) köpeğimi ve ilanı buradan görebilirsiniz : http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-spitz-acil-2-aylik-papillion-minyatur-spitz-satilik-300-ytl-izmir/detay ilgilenirseniz 554 7090774 şebnem

img

stinkey

20 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Iyi gunler, Bichon frise (Terrier 0 numara olarak adlandiriliyor genelde) 6,5 aylık Bobo adlı bir köpeğimiz var. Ancak seyahatlerimiz nedeniyle maalesef acilen sevileceği ve iyi bakılacağı birisine vermek zorundayız. Tüm aşıları tamam. Çiş-kaka eğitimi var. Ayrıca temel komutları da öğrettik. Çok sağlıklı ve mutlu bir köpektir. İsterseniz fotograflarini da mail atabilirim. Ücret istemiyoruz, iyi bakılsın, sevilsin yeter. Biz İstanbul`dayız. İşyerimiz Kızıltoprak`ta evimiz Çekmeköy tarafında. İlgileniyorsaniz 0549 211 69 37 numaradan bana ulaşabilirsiniz. Iyi gunler.

img

yeldaulusoy

14 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Küçüklükten beri beslediğim 2.5 yaşındaki nadir bulunan safkan "black ingiliz cocker spaniel" cinsi köpeğim ilk kez çiftleşmiş olup 11.09.2010 tarihinde 4 erkek 4 dişi olmak üzere çok sağlıklı 8 yavru dünyaya getirmiştir. Kızım olivia ya hem gebelik döneminde hemde sonrasındaki emzirme döneminde son derece titiz bir şekilde bakıp, tüm yavrularını bu güne kadar mükemmel bir şekilde büyütmesine yardımcı oldum. Olivia son derece zeki olup, tam bir ev köpeğidir, onlarca komut bilir ve yapabildiği sayısız numaraları vardır. 8 yavrulardan çoğunu verdim elimde resimde gördüğünüz bir dişi vardır birde petshopda bi erkek yavru kalmıştır. Yavruların Parazit tedavilerine başlanmıştır. ilgilenenler bana 0555 278 63 22 numaralı telefondan ulaşabilirler, tüm detayları telefonda konuşup karşılıklı anlaşma sağladığımız da yavru size verilecektir. Aracımla istediğiniz şehire gelip yavruyu elden teslim edebilirim. Eğer bir köpek almayı düşünüyorsanız her türlü konuda size yardımcı olup tecrübe ve bilgilerimi paylaşmaya hazırım. Resimlere aşşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz. http://img35.imageshack.us/g/2010kasm08275.jpg/

img

hipototo

14 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ