Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

MELEZE ATMALIK EŞE HAZIR VE ÖTÜMLÜK SAKALAR
SLM ARKADAŞLAR ELİMDE 2 ADET SENELIK EŞE HAZIR SAKALAR VE KASIM SAKALARI SATILIKTIR 5 ADET ÖTÜM SAKASI VAR DIR SAKALARRIN HEPSİ ÖTÜMDEDİR HİÇBİR SAĞLIK SORUNU YOKTUR HER ŞEYINE KEFILIM KUŞLARIN HEPSİ İRİ KUŞLARDIR.SENELIK EŞE HAZIRLAR TANE 100 TL 5 ADET ÖTÜMLÜK SAKALAR 50 VE ÜZERİDİR ALAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KUŞLARIN HEPSİ SALMAYA VE DİŞİ KANARYAYA ALIŞIKTIRLAR!!!!!

dostum seneliklerin melezini bizzat kendin aldınm

evet arkadaşım nisan ayında 2 side dişi kanaryaları yumurtlatmışlardır şehirdışında oldum için ilgilenmedim altına baktınız zaman anlarsınız zaten 2 side eşe hazırlardır.yavruları ders dınlıyce zaman dinletıcen tek kuş babalarıdır 2 sıde kaba şak şak lıdır..

Kuşlarınız ile ilgileniyorum irtibat icin 🔒 Üyelere Özel msn adresimi eklerseniz goruselim.

sarı opal yada al mozaikle takas düşünürmüsünüz acaba?2010 yavruları

takas düşüne bilirim yavruların eyer cınsıyeti bellıyse olabilir

daha tam belli değil ders yapanlar var..

kardeş 2 adet erkek alsam fiyat ne olur

eşe atılmalık hazır olan 1sandıklı 100 tl 2 sandıklı 150 tl ötüm için ayırdığım üstü kapalı kuşlar 50 le 150 arası değişiyor ne istedinize bağlı arkadaşım kuşlar kendime ayırdığım özel kuşlardır ötümde olan kuşlarda 3 adeti çift kenese 1 adeti tek kenesettir 1 adetide iri parlaktır...

GÜNCELDİR

Yanıtlamak için giriş yapın